Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Un adolescent a murit la cinci secunde după ce s-a făcut această poză

GALERIE
baiat pozat pe stancid
  • baiat pozat pe stancid
- +

Un tânăr din Irlanda a postat pe rețelele de socializare o imagine surprinsă la doar câteva secunde înainte ca un adolescent să se prăbușească în gol din vârful unei cascade și să moară, la doar câțiva metri în spaele său, relatează Dublin Live.

Lewis Fleming, a murit joi, după ce a căzut de pe o stâncă, la cascada Powerscourt, din Wicklow, Irlanda. El a alunecat și s-a prăbușit când a încercat să escaladeze peretele muntos al cascadei de 121 de metri înălțime, alături de un prieten.

Martor la scena tragică a fost S.J., care în acel moment se afla pe o piatră de lângă cascadă, ateptând ca iubita sa să îl fotografieze. Acesta nu și-a dat seama imediat ce s-a întâmplat, crezând că s-a prăbușit o bucată de stâncă în apă.

„Mai întâi am crezut că este o stâncă mare, deoarece a lovit destul de tare apa, dar apoi m-am uitat mai bine și am văzut un corp. Nu i-am văzut fața, pentru că plutea cu pieptul în jos. Prietena mea era în apropiere după ce a făcut fotografia și a început să se panicheze, așa că am ajutat-o să coboare și să se îndepărteze de la locul faptei”, a rememorat tânărul de origine croată, care locuiește în Dublin de trei ani..

În doar câteva minute, la fața locului au ajuns ambulanțe, echipaje de poliție, pompieri și un echipaj de salvamontiști, însă nu au reușit să îl mai salveze pe băiatul de 15 ani.

„A căzut poate la cinci secunde după ce prietena mea mi-a făcut acea poză cu mine pe stâncă. S-a întâmplat la doar câțiva metri în dreapta mea, unde a fost făcută poza respectivă. Nu credeam că cineva va urca atât de sus, pentru că este destul de alunecos pe stâncile acelea. Este ceva ce nu voi uita niciodată”, a adăugat S.J.

Sursa: StirilePROTV

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri