UPDATE: Impact devastator între un autoturism și două motociclete. Trei tineri au murit în urma accidentului FOTO/VIDEO

duminică, 19 mai 2024, 17:14
2 MIN
 UPDATE: Impact devastator între un autoturism și două motociclete. Trei tineri au murit în urma accidentului FOTO/VIDEO

Un accident grav a avut loc în această după amiază pe raza Codăești, după stația de carburanți din localitate, la granița dintre județele Vaslui și Iași. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism.

UPDATE: Manevrele de resuscitare nu au reușit nici în cazul celorlalte două victime care se aflau pe motociclete și au fost declarate decedate. În total numărul persoanelor care au murit se ridică la trei. Este vorba despre doi bărbați cu vârste de 29 și respectiv 35 de ani și o tânără de 25 de ani. Șoferița autoturismului, 20 ani, a fost transportată și ea la spital. După investigații s-a constat că ea suferit un trautism cranio-facial și unul abdominal.

Citiți și: Ei sunt tinerii motocicliști care au pierit ieri între Iași și Vaslui, într-o curbă cu linie continuă

TEXT INITIAL: În urma accidentului, o persoană a fost declarată decedată la locul incidentului, alte două sunt în stop cardio respirator, în curs de resuscitare, iar una a suferit un atac de panică, fiind vorba despre conducătorul autoturismului.

Citiți și: Strigătul de revoltă al unui scriitor ieșean. „De ce a dispărut cu totul roata de rezervă la mașinile noi?”

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași și a fost direcționat elicopterul SMURD către eveniment. Primele forțe și mijloace ajunse la locul evenimentului sunt din cadrul ISU Vaslui, respectiv SAJ Vaslui.

Citiți și: Tripla dramă de la Codăești: doi dintre tinerii motociliști morți aveau nunta peste 2 săptămâni, iar al treilea era cavalerul lor de onoare

Conform vremeanouă.ro, accidentul de la Codăești a generat un incendiu de proporții. Focul a izbucnit în urma impactului deosebit de violent a cuprins mașina, apoi motocicleta, iar acum, spun salvatorii, flăcările s-au extins și la vegetația din zonă.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii