Un băiat de 16 ani a murit după ce a furat mașina părinților și a plecat la plimbare cu 7 prieteni

miercuri, 22 mai 2024, 08:27
1 MIN
 Un băiat de 16 ani a murit după ce a furat mașina părinților și a plecat la plimbare cu 7 prieteni

Pompierii militari au intervenit marți seara la un accident rutier produs pe raza localității Petriș, în care au fost implicate 8 persoane, dintre care una a decedat, un adolescent în vârstă de 16 ani, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara unui drum forestier. Alte 6 persoane, cu vârste între 17 și 19 ani au fost rănite, dintre care una foarte grav.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, la caz au fost direcționate două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor), autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

„Echipajele de intervenție intervenție au găsit la locul solicitării 9 persoane dintre care 8 au fost implicate în accidentul rutier soldat, din păcate, cu decesul unui tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani, găsit cu leziuni incompatibile cu viața. ISU Bistrița-Năsăud a pus la dispoziție un microbuz pentru transportul de la UPU SMURD Bistrița la locul accidentului a personalului unității medicale: 3 medici și 2 asistenți medicali”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

 

Sursa: Gazeta de Bistrita

Colaj FOTO: observator.news

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii