Un bărbat sărac a furat un cățel ca să îl dea fiului său cadou. Cât de dur a fost judecat?

vineri, 17 mai 2024, 23:35
1 MIN
 Un bărbat sărac a furat un cățel ca să îl dea fiului său cadou. Cât de dur a fost judecat?

Un bărbat sărac a furat un cățel ca să îl da fiului său cadou. A fost judecat foarte aspru de către tribunal care nu a ținut cont de sentimentele bărbatului. Bărbatul nu ar fi avut bani să îi ofere un cadou.

Procuratura l-a acuzat de furt. Potrivit Parchetului, bărbatul se pregătea pentru petrecerea de ziua copilului și a vrut să îl surprindă cu un cățeluș. În timp ce se plimba printr-un sat, a văzut un cățeluș drăguț în curtea uneia dintre case.

I s-a aprinsimediat un beculeț, a intrat în proprietate și a furat cățelul, un mascul din rasa Ciobănesc german. Bărbatul a plecat de la fața locului cu animalul în brațe pentru a-l da cadou familiei sale.

După câteva zile, bărbatul se îndrepta spre interogatoriul de suspect, când a returnat cățelul proprietarului inițial, spre bucuria acestuia. Prejudiciul de 35 de mii de forinți (900 lei)cauzat de furt a fost astfel compensat.

Povestea a sensibilizat comunitatea locală, căreia i-a părut rău că bărbatul care a furat a ajuns să fie judecta și condamnat. Parchetul a cerut ca bărbatul să muncească în folosul comunității.

Vezi mai multe amănunte pe newsweek.ro

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii