Un bărbat urcat să repare acoperişul unui bloc din Vaslui a făcut stop cardio-respirator din cauza căldurii și a murit

miercuri, 19 iunie 2024, 16:30
1 MIN
 Un bărbat urcat să repare acoperişul unui bloc din Vaslui a făcut stop cardio-respirator din cauza căldurii și a murit

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a urcat, miercuri, pe acoperişul unui bloc din Vaslui pentru a face reparaţii, a fost găsit în stop cardio-respirator şi cu arsuri solare. Soţia lui a fost cea care a cerut sprijinul autorităţilor, când a constatat că nu mai coboară. La ora transmiteri acestei ştiri, medicii îi fac manevre de resuscitare.

Evenimentul s-a produs, miercuri, în municipiul Vaslui. O femeie a cerut ajutor, după ce a constatat că soţul său, care a urcat pe acoperişul blocului nr. 350 pentru a face nişte reparaţii, nu mai coboară.

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 ani căzut pe acoperiş. Bărbatul prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator.  Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare”, informează, la ora transmiterii acestei ştiri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. Din păcate eforturile medicilor au fost zadarnici și bărbatul a fost declarat mort. 

La faţa locului intervin pompierii cu o autospecială de căutare salvare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospecială echipată cu modul de salvare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Citiți și: Care obiecte din casă și apartament atrag țânțarii? Cu ce vă îmbrăcați să nu fiți mușcat de căpușe?

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii