
În perioada 13-15 mai, la showroomul ,,AGAPA HORECA SOLUTIONS” din Iași, aflăm cum se prepară o pizza napoletană de la Lorenzo Collovigh, Master Chief Instructor la ,,Scuola della Pizza Italiana” și Campion Mondial Pizza Napoletana 2019.
La cea de-a doua Sesiune Gastronomică de pizza cu Lorenzo Collovigh pot participa atât antreprenori din zona Horeca, cât și bucătari/pizzeri ce își doresc o evoluție organică prin asimilarea unor informații noi despre aluaturile de pizza, ingrediente, tehnici de maturare, etc. ,,Elevii Liceului Economic nr. 3 și-au manifestat deja interesul pentru eveniment. AGAPA HORECA Solutions le oferă o experiență inedită prin participarea la evenimentul nostru, alături de Lorenzo Collovigh”, au menționat organizatorii.
Înzestrat cu răbdare, invitatul va explica participanților tot ce trebuie să știe pentru a realiza corect pizza, respectiv Focaccia/ Focaccia Genovese și secretele aluaturilor.
Din anul 2023, ,,AGAPA HORECA Solutions” pune la dispoziția participanților un spațiu special dedicat pentru Sesiunea Gastronomică, dotat cu echipamente profesionale (situat pe DN28 Km 10, Iași, lângă BRAS Renault, în incinta showroomului).
În plus, de-a lungul timpului, reprezentanții ,,AGAPA HORECA Solutions” au organizat Sesiuni de Gătit și la Brașov, Gura Humorului, București, cu un total de peste 250 de participanți la astfel de evenimente.
Pe viitor vor avea loc și ediții cu alte tematici gastronomice, specialiștii companiei oferind în continuare informații, tehnici de gătit, și nu numai.
Credit foto:Silvestru Petru
Publicitate și alte recomandări video