Un copil de 13 ani din Bucureşti a intrat cu maşina familiei într-un stâlp de iluminat

joi, 17 august 2023, 10:41
1 MIN
 Un copil de 13 ani din Bucureşti a intrat cu maşina familiei într-un stâlp de iluminat

Un copil de 13 ani care a luat o maşină de la un membru al familiei a provocat, joi, un accident în Bucureşti. El a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp. El şi pasagerul său, în vârstă de 12 ani, au fost răniţi.

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Bucureştii Noi. Din primele informaţii, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public”, a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit unor surse, cel care a condus maşina are 13 ani, iar alături de el se afla un pasager de 12 ani. În urma accidentului ambii au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Copilul a luat maşina unui membru al familiei, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum împrejurările în care s-a produs acest lucru.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii