anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Un copil de 17 luni n-a fost primit într-un avion! Motivul halucinant pentru care micuțul și mama lui au fost dați jos din aeronavă

GALERIE
British Airways
  • British Airways
- +

Eduard, un băiețel britanic în vârstă de numai 17 luni, și mama lui, Valdenize Barford au fost dați jos dintr-un avion al companiei British Airways.
Eduard și părinții săi au fost în concediu în insula greacă Rhodos.

 La retur, doar tatăl micuțului a fost lăsat să se întoarcă acasă, a notat Daily Mail. Eduard avea cinci înțepături de țânțar, dar membrii echipajului au crezut că micuțul are varicelă! Părinții s-au certat o oră cu membrii echipajului, dar aceștia nu s-au lăsat înduplecați. Spre Anglia a plecat la ora și la data stabilită doar James (47 de ani), tatăl băiatului de 17 luni. Părinții le-au arătat membrilor echipajului de zbor că micuțul nu avea urme în alte părți ale corpului, ci doar pe față, unde îl înțepaseră niște țânțari, potrivit libertatea.ro.

Ceilalți pasageri au devenit iritați, fiindcă avionul n-a plecat la ora anunțată oficial. S-a cerut sfatul unui medic, dar nu s-a găsit niciunul disponibil să spună dacă înțepăturile sunt de țânțar sau sunt urme ale bolii pe care o bănuiau. „Am fost tratați ca niște criminali” „A fost foarte umilitor. Am fost tratați ca niște criminali. N-au avut pic de bun simț”, a spus femeia, care este designer de modă în Maidenhead. „Pe de o parte, membrii echipajului spuneau că băiatul are varicelă, pe de altă parte tot ei au spus că nu au pregătire medicală. Toată lumea a putut vedea că băiatul avea doar câteva înțepături.

”A fost ridicol. A trebuit să rămânem în Grecia și să mai plătim la un hotel pentru alte nopți de cazare”, a mai spus mama copilului. Problemele nu s-au oprit aici. Bagajele n-au mai fost date jos din avion, astfel că femeia a fost nevoită să cumpere alte haine de schimb și toate cele necesare. British Airways le-a promis ajutor, dar după ce au debarcat mama și copilul, nu i-au mai băgat în seamă. „Când ne-am întors la terminal, am căutat pe cineva de la British Airways, dar n-am găsit pe nimeni. Am încercat să sun la numărul rezervat clienților, dar n-a răspuns nimeni. Am stat o oră. Degeaba. Am cedat și am plecat să căutăm un hotel, pe care l-am plătit din buzunarul propriu. „Pentru copil a fost foarte frustrant să fie despărțit de tatăl lui”, a mai declarat femeia.
A doua zi, ea a fost cu copilul la un doctor, care a concluzionat că urmele de pe corpul lui erau înțepături de țânțari. „Am fost foarte supărată. Ceea ce trebuia să fie o vacanță plăcută, mi-a lăsat un gust amar”, a mai spus mama copilului. „Specialistul nostru în probleme medicale, de la MedLink ne-a indicat să nu-l îmbarcăm pe copil pentru a proteja sănătatea celorlalți, până când nu era consultat de un doctor local. I-am oferit mamei hotel și transport. Îi vom îmbarca atunci când copilul va avea acordul medicilor. Îi dorim însănătoșire grabnică”, au transmis cei de la British Airways.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.