Un cunoscut producător de mezeluri a fost prins în „ofsaid” în Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 28.07.2021

Un cunoscut producător de mezeluri a fost prins în „ofsaid” în Iaşi

GALERIE
Ana si Cornel
  • Ana si Cornel
- +

Unul dintre cei mai cunoscuţi producători de mezeluri din ţară a fost prins în „ofsaid” de inspectorii sanitari veterinari din Iaşi. Potrivit unor surse apropiate „Ziarului de Iaşi”, societatea Ana & Cornel SRL Mizil (judeţul Prahova) a fost amendată la finele lunii noiembrie 2015 cu 2.000 lei de reprezentanţii Direcţiei Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA). În urma verificărilor întreprinse de inspectorii de resort la magazinul societăţii din Târgu Frumos, oficialii DSVSA au constatat că produsele alimentare erau comercializate în spaţii necorespunzătoare din punct de vedere sanitar-veterinar. De asemenea comercializarea produselor se realiza fără respectarea condiţiilor de igienă. 

Jurnaliştii „Ziarului de Iaşi” nu au reuşit până la închiderea ediţiei să obţină un punct de vedere pe marginea acestor aspecte de la conducerea societăţii. Iniţial, am sunat pe numărul de telefon disponibil pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor. Operatorului care a preluat apelul i-am explicat că dorim să luăm legătura cu un oficial al companiei pentru a comenta informaţiile intrate în posesia ziarului nostru. Angajata societăţii ne-a oferit numărul de mobil al unuia dintre manageri pentru un răspuns. Cu toate acestea, deşi a fost apelat în cursul zilei de ieri în mai multe rânduri, de fiecare dată reprezentantul companiei nu a răspuns. „Ana şi Cornel” este o companie românească fondată în anul 1994, cu activitate în domeniul producţiei preparatelor din carne având o cifră de afaceri de circa 148 milioane de lei în 2014.

„Societatea are peste 800 de angajaţi şi o cotă de piaţă de 5%. Cu o istorie de peste 20 de ani, compania Ana şi Cornel se situează constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din România, având o capacitate de producţie de 20.000 de tone anual şi respectând cele mai înalte standarde de calitate şi de management”, indica societatea într-un material publicitar publicat în 2014 în presa centrală. Ana şi Cornel are la nivel naţional o reţea de peste 100 de unităţi în care se desfăşoară cea mai mare parte a afacerii, mai mult de 60%, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de internet a companiei. 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal, ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Oraşe de antichităţi

Briscan ZARA

Oraşe de antichităţi

Comunismul a fost o idee proastă, fără discuţie. Aşa ceva nu se poate aplica decât poate într-o societate cu mult mai dezvoltată şi conştientă de sine decât cele existente acum şi cu 50 de ani în urmă. A organiza o ţară întreagă după nişte principii fixe, nivelatoare, înjositoare pentru unii şi înălţătoare pentru alţii, ambele pe nedrept, este o crimă adevărată. Nu poţi neglija cu totul individul, cu unicitatea lui, pentru binele societăţii în ansamblu. Pentru că ăsta e comunismul, ca orice regim totalitar, un sistem care neglijează individul.

Povestea de război a marii Regine (II)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (II)

Istoria românilor, dar şi cea universală, stă mărturie că monarhia este regimul care, în toate timpurile, a beneficiat de cea mai mare încredere din partea oamenilor. Să reţinem şi faptul că pe această relaţie de încredere s-au structurat marile idealuri în istorie, în vreme ce neîncrederea le-a năruit. În fine, regele reprezintă o triplă "realitate socială, politică, religioasă". Însă fundamentul regalităţii în economia istoriei este faptul că aceasta este cel mai puternic simbol al naţiunii, al unităţii, al continuităţii, al fertilităţii şi al mântuirii.

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

Ioan Alexandru TOFAN

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

S-a terminat admiterea şi atmosfera în universitate este aceeaşi ca la sfârşitul unei nunţi la un cămin cultural de la sat. Mormane de hârtii (chiar dacă există o platformă online de înscriere, dosarul plic este inevitabil ca o lege a firii), sticle cu apă sălcie, scrumiere pline, pixuri aruncate, priviri obosite, transpiraţie, poveşti amuzante sau teribile. Dar şi un sentiment de mulţumire, ca după număratul darului: au venit şi anul acesta studenţi, nu ne desfiinţează nimeni. Ba chiar au venit mai mulţi decât anul trecut, cel puţin la licenţă.

pulspulspuls

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

PULS

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

Iată, stimaţi participanţi la trafic, că deşi a trecut atâta vreme de la ceea ce colegii lui au acuzat la junele conţilier userist Ciorăpel că este de-a dreptul trădare în favoarea hidrei chiriciste, încă mai apar pe surse detalii interesante despre acea joie neagră şi mâloasă a politichiei de Bahlui. 

Caricatura zilei

După o analiză mai atentă, Rădoi a descoperit motivul pentru care România a luat bătaie de la Coreea

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.