Un dement pentru care nu există pedeapsă: 11 ani de violuri asupra fiicelor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Un dement pentru care nu există pedeapsă: 11 ani de violuri asupra fiicelor

GALERIE
viol fiice
  • viol fiice
- +

Acuzaţii incredibile formulate de Parchet: un tată ar fi organizat adevărate orgii sexuale cu fiicele sale, pe care le-ar fi violat în mod repetat, uneori simultan. Bărbatul ar fi început să facă sex cu fiicele sale după ce nevasta i-a plecat în străinătate. A fost trimis abia acum în judecată de procurori, însă primele sale fapte sunt din 2006. Se ştia de atunci de faptele sale, însă nimeni nu a anunţat Poliţia u grozăviile au ieşit la iveală tot în urma unui viol

 

Scenele descrise de procurori în rechi­zitoriul prin care l-au trimis în judecată pe Ioan B., al cărui nume întreg sau domici­liu nu-l vom publica pentru a proteja victimele, sunt demne de cele mai bol­năvicioase filme deocheate. Bărbatul a fost pus sub acuzare de anchetatori după ce ar fi abuzat de fiica sa de 28 de ani, o tânără cu un handicap psihic sever care, din cauza stării sale de sănătate, nu a putut povesti prin ce trece. La audieri, anchetatorii au descoperit că o altă fiică a bărba­tului, de 24 de ani, fusese violată în mod repetat încă de când avea 13 ani. Uneori, bărbatul îşi viola cele două fete în acelaşi timp, organizând, după ce se îmbăta, adevărate orgii sexuale cu ele. La acea vreme, deşi povestise apropiaţilor că tatăl o forţează să facă sex cu el, nimeni nu a anunţat Poliţia. Totul a ieşit la iveală după ce mama fetei cu probleme psihice a văzut că aceasta se teme de tatăl ei. Din acest motiv, a anunţat Poliţia.

Mama, plecată în străinătate
 
Potrivit rechizitoriului, Ioan B. s-a căsătorit cu F.T. în anul 1988, cei doi având două fete, în vârstă acum de 28 şi 24 de ani. Fata cea mare suferă de un handicap mental grav, având un IQ de doar 25 de puncte şi neputând, din cauza stării sale, să comunice verbal cu cei din jur. În 2008, mama celor două fete a divorţat de Ion B. şi a plecat la muncă în străinătate. Fata cu probleme psihice a rămas în grija unei bunici şi a tatălui, rămânând doar cu cel din urmă după ce bătrâna, în 2016, a murit. „După moartea bunicii, persoana vătămată a rămas în grija inculpatului, cunoscut consumator de alcool, fiind agresiv fizic şi verbal, şi care nu s-a mai ocupat de îngrijirea ei“, se arată în rechi­zitoriu. La începutul anului 2016, mama fetei s-a întors în ţară şi, în timp ce încerca să comunice cu fiica sa, aceasta i-a transmis, mai mult prin gesturi, că tatăl ei ar întreţine raporturi sexuale cu ea. Fata a fost expertizată la IML, dar şi audiată în regim special în prezenţa specialiştilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului. Suspiciunile mamei s-au confirmat, astfel că Ioan B a fost pus sub acuzare pentru viol. Mai mult, întrebată cine a întreţinut raporturi sexuale cu ea, tânăra a putut răspunde, cu greu, cuvântul „tata“.
 
Violate de 13 şi 17 ani
 
Procurorii au suspiciuni că bărbatul ar fi întreţinut de mai multe ori acte sexuale fiica sa, însă, neputând să afle mai multe de la victime, au reţinut un singur act material. În rechizitoriu, procurorii au mai aflat că, în trecut, Ioan B. ar mai fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa cu probleme psihice, dar şi cu cealaltă. S-ar fi întâmplat în 2006, atunci când, în vară, ar fi venit beat acasă, ar fi pus un cearşaf în geam şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu ambele fiice. La acea vreme, aveau 13 şi 17 ani. În timpul investigaţiei, procurorii au aflat că mai multe persoane din anturajul celor două fete ştiau încă din 2006 de abuzurile sexuale ale tatălui, însă nimeni nu a sesizat Poliţia fie de frica unor eventuale repercusiuni violente, fie din nepăsare.  
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.