Un elev de la Clubul de Canotaj Orşova a murit electrocutat, în timp ce se juca şi s-a ascuns în camera tehnică a complexului sportiv

marți, 11 iunie 2024, 20:57
1 MIN
 Un elev de la Clubul de Canotaj Orşova a murit electrocutat, în timp ce se juca şi s-a ascuns în camera tehnică a complexului sportiv

Un adolescent de 14 ani, care se juca împreună cu alţi colegi şi care s-a ascuns într-o cameră tehnică a unui complex sportiv, a murit electrocutat. Băiatul făcea parte din Clubul de Canotaj de la Orşova, judeţul Mehedinţi.

”La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliţia municipiului Orşova a fost sesizată cu privire la faptul că la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii orşoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor de 14 ani, în timp ce se juca împreună cu alţi colegi din cadrul complexului, acesta s-ar fi ascuns în camera tehnică a unităţii, pe un panou electric, fiind găsit decedat”, a transmis IPJ Mehedinţi. Incidentul s-a produs la Clubul de Canotaj de la Orşova.

Trupul băiatului a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie şi stabilirea cauzelor decesului. În cauză, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii