Un eveniment unic, celebrat cu un VIN unic
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

VIZITA SANCTITĂȚII SALE, PAPA FRANCISC ÎN ROMÂNIA

Un eveniment unic, celebrat cu un VIN unic

GALERIE
Cotnari.00_01_10_04.Still002Cotnari.00_01_27_13.Still003Cotnari.00_01_05_14.Still001
 • Cotnari.00_01_10_04.Still002
 • Cotnari.00_01_27_13.Still003
 • Cotnari.00_01_05_14.Still001
- +

COTNARI, cel mai premiat vin românesc din ultimii 10 ani, cel mai vândut vin românesc din ultimii 3 ani și singurul vin care se obține exclusiv din soiuri tradiționale românești, are previlegiul de a fi oferit și acceptat cu mult drag, atât de către Arhiepiscopia Romano-Catolică de București, cât și de către Episcopia Romano-Catolică de Iași, la recepțiile organizate în cinstea SANCTITĂȚII SALE, PAPA FRANCISC și a numeroșilor Înalți oficiali (cardinali, mitropoliți, arhiepiscopi, episcopi, ambasadori).

Vinurile obținute din soiurile Grasă de Cotnari, Frâncușă, Tămâioasă Românească, Fetească Neagră și spumantele obținute din soiurile Frâncușă, Tămâioasă Românească și Fetească Neagră din gama Selecții, sunt alese pentru recepțiile de la Arhiepiscopia Romano-Catolică de București și Episcopia Romano-Catolică de Iași.

Două casete, special sculptate în lemn pentru acest eveniment, în atelierul de sculptură de la Cotnari, care conțin sticle cu vin GRASĂ DE COTNARI din recoltele anilor 1969, 1992, 2001, 2013, ani simbolici în viața PAPEI FRANCISC, vor fi oferite cadou SANCTITĂȚII SALE de către Arhiepiscopia Romano-Catolică de București și Episcopia Romano-Catolică de Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.