EURO-2024

Punem punctul pe știi

Un fan german a ajuns la spital după un şut al lui Füllkrug, la încălzire, înaintea meciului Germania – Scoţia

marți, 18 iunie 2024, 23:35
1 MIN
 Un fan german a ajuns la spital după un şut al lui Füllkrug, la încălzire, înaintea meciului Germania – Scoţia

Un fan german a primit o lovitură atât de puternică de la Niclas Füllkrug în timpul încălzirii încât a trebuit să fie transportat la spital, vineri, chiar înainte de startul meciului de deschidere dintre Germania şi Scoţia (5-1), de la Euro-2024.

Membru al fan clubului Nationalmannschaft, Kai Flathmann (43 de ani) avea biletul în buzunar pentru meciul de deschidere dintre Germania şi Scoţia (5-1), vineri, la München. De fapt, el se afla în primul rând al tribunei Allianz Arena, în spatele porţii din partea stângă, perfect plasat pentru a se bucura de spectacol şi pentru a urmări intrarea pe teren a jucătorilor lui Julian Nagelsmann. Din nefericire pentru el, a ajuns să urmărească meciul cu scoţienii pe telefonul mobil din spital.

„M-am trezit cântând imnul pe o targă şi nu ştiam dacă să râd sau să plâng. A trebuit să renunţ la visul meu de a merge la meciul de deschidere. Dar nu în fiecare zi suferi o fractură de la o lovitură a lui „Fülle””, a declarat fanul, citat marţi de Bild.

Între timp, Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a confirmat incidentul dezvăluit iniţial de tabloidul german, explică agenţia spaniolă de presă EFE. Drept consolare, Füllkrug i-a trimis fanului un tricou semnat, cu un mesaj de scuze, relatează agenţia spaniolă de presă.

Naţionala Germaniei va disputa la doilea meci de la Euro-2024, miercuri, împotriva Ungariei.

Ziarul de Iași vă va ține la curent cu toate meciurile care se dispută în Germania. In sectiunea speciala EURO 2024  poti afla totul despre Campionatul European 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii