Un fost membru al trupei Akcent, numit director global la un gigant financiar
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Un fost membru al trupei Akcent, numit director global la un gigant financiar

GALERIE
marius-nedelcu
  • marius-nedelcu
- +

Marius Nedelcu, fost membru al trupei Akcent şi fost director general al TransferGo România, a fost promovat la conducerea activităţilor globale de marketing ale TransferGo, companie de transfer internaţional de bani online. El va fi responsabil cu creşterea rezultatelor companiei prin achiziţia de noi pieţe, precum Rusia şi Nigeria, cât şi prin accelerarea pieţelor actuale: România, Turcia, Ucraina, Lituania, Polonia şi India.

”TransferGo, compania de transferuri internaţionale de bani, l-a numit pe Marius Nedelcu în funcţia de chief marketing officer, poziţie din care va fi responsabil cu activităţile globale de marketing ale companiei”, arată grupul.

Din noul său rol de Chief Marketing Officer, el va fi responsabil cu creşterea rezultatelor companiei prin achiziţia de noi pieţe, precum Rusia şi Nigeria, cât şi prin accelerarea pieţelor actuale - România, Turcia, Ucraina, Lituania, Polonia şi India.

”În 2020, an dificil şi plin de nesiguranţă pentru toată lumea, dar în mod special pentru cei care lucrează peste hotare, am încercat să fim cât mai aproape de românii plecaţi în străinătate şi să le oferim o alternativă sigură şi rapidă de a trimite de la distanţă banii puşi deoparte pentru cei de acasă. Aceasta se reflectă în creşterea numărului de transferuri şi a valorii acestora către România, dar şi în rata de adopţie a aplicaţiei mobile în rândul românilor. Suntem mândri de rezultatele obţinute şi privim cu ambiţie şi optimism spre 2021, un an al schimbării şi al reuşitei. În 2021 ne propunem creşterea numărului de clienţi din pieţele actuale, dar şi expansiunea continuă pe alte pieţe, iar, în noua mea calitate de chief marketing officer, sunt entuziasmat să pot transpune în realiate, alături de o echipă puternică, o strategie bine conturată care să ne permită să împărtăşim viziunea TransferGo la nivel global,” a afirmat Marius Nedelcu, noul chief marketing officer, TransferGo.

De-a lungul celor patru ani de activitate în cadrul TransferGo, Marius Nedelcu a deţinut funcţia de country manager pentru România, iar apoi a făcut tranziţia către rolul de head of growth la nivel global şi ulterior la acela de director of brand and market expansion.

El a fost totodată şi director în cadrul reţelei de fitness World Class România.

TransferGo a anunţat luni şi o creştere cu 50% a fluxului de bani transferaţi către şi din România în 2020, în comparaţie cu anul anterior. Mai mult, transferurile cu România reprezintă 25% din întregul flux de bani transferaţi prin intermediul platformei în 2020, la nivel global.

De asemenea, a crescut şi numărul total de tranzacţii efectuate de români din şi în străinătate, în 2020 TransferGo înregistrând cu 40% mai multe tranzacţii decât în 2019. Cele mai multe tranzacţii au fost efectuate prin intermediul aplicaţiei mobile, România fiind ţara cu cea mai mare rată de utilizare a acesteia, de 80%.

Ponderea tranzacţiilor efectuate de români din totalul tranzacţiilor clienţilor TransferGo din toată lumea, se menţine constantă, în jurul valorii de 20%.

Tot în 2020, creşterea numărului de tranzacţii şi a fluxului de bani circulat către şi din România a generat o dublare a veniturilor TransferGo din acest coridor.

În ceea ce priveşte numărul de clienţi, în 2020 compania a atins 2,5 milioane de utilizatori la nivel global. În privinţa utilizatorilor români activi, numărul acestora se păstrează la valori constante, românii numărându-se printre cei mai fideli utilizatori ai platformei TransferGo, astfel că aceştia au cea mai bună rată de retenţie înregistrată de companie.

”Valoarea medie a sumei transferate de un român din diaspora către ţară se păstrează şi ea constantă, în jurul sumei de 500 euro/lună, potrivit datelor TransferGo din ultimele şase luni ale anului 2020. Această valoare este una destul de ridicată, luând în considerare că un român care lucrează peste hotare, în state precum Marea Britanie sau Spania, realizează un venit mediu lunar estimat la 2000 euro. Practic suma trimisă în ţară de către acesta reprezintă un sfert din banii pe care îi câştigă într-o lună, celelalte trei sferturi acoperind de regulă costurile minime de trai, mai ridicate decât în România, precum chiria, utilităţile, alimentaţia şi bunurile de bază”, arată compania.

TransferGo este o companie de transfer internaţional de bani online, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înfiinţată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri şi în Vilnius, Berlin, Istanbul şi Varşovia.

În prezent, TransferGo numără peste 2,5 milioane de clienţi din întreaga lume şi facilitează transferurile de bani online, în 40 de monede diferite şi are acoperire în 66 de ţări.

TransferGo este activ pe piaţa din România din iunie 2015, iar în 2019 a atins totalul de un milion de utilizatori pe plan local.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.