Un ieşean, laureatul tirului românesc

luni, 21 decembrie 2015, 02:43
1 MIN
 Un ieşean, laureatul tirului românesc

 Iordache Dragomir a fost desemnat de FRT, drept cel mai bun trăgător al Iaşului. Campionul european şi recordmanul mondial de juniori este pregătit la CS Politehnica Iaşi de Mihai Axinte

 
Juniorul ieşean Iordache Dragomir a fst desemnat cel mai bun sportiv al anului 2015 de către Biroul federal al Federaţiei Române de Tir Sportiv. Iordache Dragomir a obţinut titlul de campion european de juniori la puşcă culcat 50 metri, la competiţia disputată la Maribor,  cu record mondial, de 209,1 puncte. Dragomir a câştigat, de asemenea, toate cele cinci etape de campionat naţional la puşcă, obţinând şi alte medalii individuale şi pe echipe.  Iordache Dragomir este component al clubului sportiv CS Politehnica Iaşi şi este pregătit de antrenorul Mihai Axinte.
Federaţia Română de Tir nu a întocmit, în continuare, un clasament al ţintaşilor fruntaşi, dar a desemnat un număr de sportivi sub genericul ”Laureaţii anului 2015”: . Printre aceştia se mai numără pistolarul Alexandru Saucă, pregătit la CS Politehnica de antrenorul Ioan Săcăleanu, dar şi campionul olimpic la puşcă, Alin Moldoveanu, dublu legitimat la Omega Tehnoton Iaşi şi Dinamo Bucureşti, antrenat de un alt fost campion olimpic, Sorin Babii. De asemenea, a mai fost nominalizat un alt sportiv format la Iaşi, Vlad Săcăleanu, care se pregăteşte la Steaua, cu tatăl său, Ioan Săcăleanu. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii