anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Opt licitaţii pentru parcări lângă bloc. Vezi dacă din august mai ai unde parca!

Un loc de parcare scos la licitaţie pentru şase blocuri, în Alexandru cel Bun

GALERIE
parcari
  • parcari
- +

Situaţia nu se repetă la celelalte licitaţii din această lună: locatarii dintr-un total de 32 de blocuri putându-se alege cu loc de parcare garantat.

 

 

 

Municipalitatea organizează noi licitaţii pentru închirierea unor parcări de reşedinţă către cei interesaţi. În perioada 25 - 29 iulie vor avea loc opt astfel de proceduri în zone precum Păcurari, Frumoasa, Alexandru cel Bun sau Centru.

Primele patru licitaţii se vor desfăşura pe 25 iulie, iar cele mai multe locuri, şase la număr, sunt disponibile pe bld. Primăverii nr. 5, procedură la care pot participa locatarii din blocurile C1, D10 şi D9.

Alte trei locuri sunt oferite la închiriere pe bld. Tudor Vladimirescu nr. 101 (blocurile 97, 99, 101 şi 103), iar două sunt disponibile pe str. Frumoasa nr. 4 (blocurile 918, 654 şi 14). În schimb, pe aleea Păcurari nr. 10 locatarii interesaţi din patru blocuri (T5, G2, G3 şi 555) vor concura pentru un singur loc de parcare.

Celelalte patru licitaţii vor avea loc pe 29 iulie şi sunt disponibile un număr total de 8 locuri: câte 2 pe str. M. Vodă Viteazul nr. 3 (blocurile D13, D14 şi P1), str. Lotrului nr. 9 (blocurile B31, B32, B33 şi B28), 3 locuri pe str. Anastasie Panu nr. 50 (blocurile Z1, Z2, H3, H2 şi B1) şi doar un singur loc pe bld. Alexandru cel Bun nr. 41 (blocurile X1 BIS, X2 BIS, F1, H7, L3 şi E2).

Detalii complete despre fiecare procedură în parte pot fi consultate pe site-ul municipalităţii ieşene (primaria-iasi.ro) la secţiunea „Licitaţii”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C.T. Popescu, Cristi Puiu şi jurnalismul în cheie moral corectă de pe malurile Dâmboviţei

Alexandru LĂZESCU

C.T. Popescu, Cristi Puiu şi jurnalismul în cheie moral corectă de pe malurile Dâmboviţei

Intoleranţa agresivă faţă de orice puncte de vedere contrare evidenţiată din plin în cursul linşajului mediatic la care a fost supus regizorul Cristi Puiu sunt semne ale unei îngrijorătoare degradări sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Bătrâna nimfă

Nichita DANILOV

Bătrâna nimfă

Cu trupul gol acoperit de solzi pomădat de razele verzi-argintii ale lunii şi părul revărsat pe umeri, cu faţa de un alb aproape cadaveric, cu şoldul sprijinit de stâncă, doamna Scrumeda îmi făcea de la depărtare semn cu mâna s-o aştept.

Reîntoarcerea în peşteră

Dana ȚABREA

Reîntoarcerea în peşteră

Într-un moment din spectacolul Antisocial (regia: Bogdan Georgescu), în contextul în care protagoniştii sunt absorbiţi de tehnologie, butonând telefonul mobil, survine următoarea întrebare: „Cât de departe suntem de peşterile din care am ieşit?” Mi-am amintit acest fragment meditând asupra unui paradox: evoluţia tehnologiei nu reprezintă o garanţie a faptului că omul s-a îndepărtat de peşteră (şi voi clarifica imediat ce peşteră am în vedere). Nu cumva omul tehnologic e mai aproape ca oricând să redevină omul peşterii?

Cum e posibil un stat minimal? (2)

Sorin CUCERAI

Cum e posibil un stat minimal? (2)

Adaug aici că o guvernare republicană nu exclude principiul majorităţii, ci doar pe acela al majorităţii opresive. 

pulspulspuls

Hopaa: cine-i musiu?

Hopaa: cine-i musiu?

Pe personagiul din prim plan, din ce am văzut, au avut grijă colegii noştri să vi-l prezinte: figurează în dosarul imobiliarilor de la DIICOT ca omul ce făcea legătura dintre imobiliari şi cei cu ştampila din premărie. 

Caricatura zilei

Frecția

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.