Un McLaren 720S a fost surprins pe străzile din Iași

duminică, 23 iunie 2024, 17:18
1 MIN
 Un McLaren 720S a fost surprins pe străzile din Iași

Pe străzile din Iași, a fost surprins un McLaren 720S cu numere provizorii de Iași, atrăgând atenția și admirația trecătorilor. Pasiunea ieșenilor pentru supercaruri este în creștere, iar apariția acestui model exclusivist confirmă interesul pentru automobile de înaltă performanță în capitala Moldovei.

Iasi4u.ro scrie că McLaren 720S este recunoscut ca o adevărată forță a naturii în lumea automobilelor de lux. Echipat cu un motor V8 de 4.0 litri, dotat cu două turbocompresoare, acest bolid produce 720 cai putere și un cuplu de 770 Nm. Performanțele impresionante sunt evidente, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 2,8 secunde și atingerea vitezei de 200 km/h în uluitoarele 7,8 secunde.

Însă McLaren 720S nu se remarcă doar prin performanțele brute. Caracteristicile sale de echilibru, accesibilitate, feedback și finețe în utilizare îl transformă într-o experiență de condus rafinată și captivantă. Aceste trăsături fac din 720S nu doar o mașină rapidă, ci și una extrem de plăcută și ușor de controlat, oferind o experiență de neuitat la volan.

Prețul unui McLaren 720S se ridică la aproximativ 250.000 de euro, ceea ce subliniază exclusivitatea și luxul asociate acestui model. Apariția sa pe străzile Iașului este un semn clar al interesului crescând pentru supercaruri în rândul ieșenilor și un indicator al nivelului de trai și al pasiunii pentru automobile de excepție în capitala Moldovei.

SURSA FOTO: Iasi4u.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii