Un ministru secretar de stat din Iasi in noul guvern

luni, 14 ianuarie 2013, 22:41
1 MIN
 Un ministru secretar de stat din Iasi in noul guvern

 Ieseanul Cristian Ghibu (foto) a fost validat de conducerea PNL in functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, unde il va seconda pe ministrul iesean Relu Fenechiu. In total au fost validate 11 persoane care se vor alatura actualilor secretari de stat. Fost broker de asigurari si director adjunct in cadrul Primariei, Ghibu este cunoscut ca un apropiat al lui Relu Fenechiu, inca de cand acesta era deputat.

Din CV-ul noului secretar de stat reiese ca in prioada 2005-2007 a fost director regional la AVIVA Asigurari, apoi director al Regionalei CFR Iasi, dupa care a ocupat postul de adjunct in cadrul Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat din cadrul Primariei. Ulterior, Ghibu a ajuns chiar directorul general al CFR SA, functie la care va trebui sa renunte odata cu primirea noilor atributii.

„Rezultatele domnului Ghibu pe care le-a obtinut in activitatea sa il recomanda pentru noua functie. Va dati seama, a reusit sa reduca cu 50% pierderile CFR SA in numai sase luni de cand a fost numit director. Este o performanta. Se dovedeste ca pilonul liberal al Guvernului este foarte puternic reprezentat de Iasi: avem patru ministri si un secretar de stat", a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Organizatiei Municipale a PNL Iasi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii