Un moldovean vizează poziția de președinte al USR

miercuri, 12 iunie 2024, 19:26
1 MIN
 Un moldovean vizează poziția de președinte al USR

Primarul municipiului Bacău, Lucian Viziteu, care a câştigat la alegerile de duminică un nou mandat, a declarat miercuri că este în discuţii cu colegii din partid şi nu exclude să îşi asume şi o candidatură la şefia USR.

El a precizat că a comunicat în partid că nu vede o variantă serioasă decât un candidat care îşi asumă şi şefia partidului şi candidatura la preşedinţia României.

”Cred că au existat greşeli mari în a lăsa să plece o serie de oameni valoroşi, pe care îi putem recupera, doi, cred că nu am comunicat suficient ca să transitem cu adevărat electortului de dreapta că suntem un partid de dreapta. Nu e de ajuns să spunem asta, trebuie să şi facem acţiunile care să reflecte această orientare. Eu cred că există în continuare un potenţial semnificativ pentru USR să crească”, a spus Lucian Viziteu, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Întrebat dacă va candida la şefia USR, primarul Municipiului Bacău a precizat că scopul său este ca în toamnă să aibă un partid.

”Sunt în discuţii cu toţi colegii şi cu filiala pe care am clădit-o şi dacă nu găsesc altă variantă, nu exclud să îmi asum şi o candidatură”, a completat el.

Viziteu a mai afirmat că ”a comunicat de ieri în partid că nu vede o variantă serioasă decât de un canddat care îşi asumă şi şefia partidului şi candidatura la preşedinţia României”.

Citiți și: Marius Bodea susține că va organiza un referendum pentru demiterea primarului Mihai Chirica

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii