Un „monolit” misterios se ivește la Las Vegas, la patru ani după o serie stranie de „apariţii”

marți, 18 iunie 2024, 22:55
1 MIN
 Un „monolit” misterios se ivește la Las Vegas, la patru ani după o serie stranie de „apariţii”

Un ”monolit” de formă dreptunghiulară, lung, a ”apărut” într-o zonă înaltă care străjuieşte Las Vegasul, în Nevada, anunţă poliţia locală, relatează ABC News.

El seamănă cu cele care au apărut şi dispărut în mod inexplicabil în 2020, dar şi mai recent.

”În weekend, Poliţia din Las Vagas a reperat acest monolit misterios în apropierea Glass Peak, în nordul văii”, într-o rezervă naturală, anunţă pe X poliţia şi postează o poză drept dovadă.

SERIE DE ”APARIŢII” ÎN 2020 ŞI ÎN MARTIE

Poliţia anunţă că lasă ”Internetul să lucreze la acest mister”, evocând efervescenţa care a cuprins reţele de socializare în 2020, când un astfel de ”monolit” a ”apărut” în mijlocul deşertului în statul vecin, Utah, iar altul înfipt în pământ, drept, după care au dispărut după câteva zile.

Acesta era doar începutul unei serii de ”apariţii” asemănătoare, în New Mexico, California, dar şi în Europa, în Olanda şi România. Seria părea că s-a încheiat în noiembrie 2020 cu o apariţie pe Insula engleză Wight – însă un artist local a revendicat până la urmă această imitaţie -.

O nouă ”manifestare” a fost înregistrată în 2021 în Canada, iar în martie pe un deal în Ţara Galilor. Provenienţa primilor ”monoliţi”, la fel ca această nouă ”apariţie” americană, rămâne în continuare un mister în rândul marelui public şi continuă să fie un subiect de fascinaţie pe Internet.

Citiți și: ”Extratereștrii” au ajuns și la Vadu unde au ”plantat” un monolit ca cel din SUA

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii