anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou - nivelul superior de siguranță seismică, peste standarde (P)

GALERIE
1 Unique Residence - Sf Andrei Iasi web2 Unique Residence - SfAndrei Iasi 013 Unique Residence - SfAndrei Iasi 024 Unique Residence - SfAndrei Iasi 035 Unique Residence - SfAndrei Iasi 046 Unique Residence - Sf Andrei Iasi aero
 • 1 Unique Residence - Sf Andrei Iasi web
 • 2 Unique Residence - SfAndrei Iasi 01
 • 3 Unique Residence - SfAndrei Iasi 02
 • 4 Unique Residence - SfAndrei Iasi 03
 • 5 Unique Residence - SfAndrei Iasi 04
 • 6 Unique Residence - Sf Andrei Iasi aero
- +

Trebuie să observăm că în ultimii ani au apărut construcții proiectate să facă față unor cutremure cu magnitudini de până la 8,5 grade pe scara Richter.

Noile apartamente Made ToMeasure - UNIQUE Residence Sf. Andrei, zona Palas
 

Astfel, clădirile ridicate după anul 2014 prezintă cele mai mari rezistențe la seism, datorită legii care îi obligă pe toți specialiștii în proiectare și construcții să respecte normativele în vigoare, la standarde superioare, și, nu în ultimul rând, datorită dezvoltatorilor imobiliari care se angajează în realizarea unor proiecte moderne, mai costisitoare, dar mai sigure, pentru a da naștere unor clădiri cât mai performante.
Atunci când ezită în fața unui proiect cu o structură de rezistență peste standarde, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

UNIQUE Residence nu face nici un rabat și investește continuu când vine vorba despre realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranţă seismică al noilor sale clădiri și pe care proiectanţii săi sunt obligaţi să le atingă, în conformitate cu Normele de Proiectare la Acţiunea Seismică, respectiv Codul de proiectare armonizat la nivel european ”Eurocod 8 - Proiectarea structurilor pentru rezistenţa la cutremur”, cu anexele naţionale şi normativul de proiectare seismică P100-1/2013.

Continuând demersurile începute la proiectele din Botoșani și Focșani, și valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea în municipiul Iași a clădirii UNIQUE Office Building din str. Sf.Lazăr, urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele marca UNIQUE Residence, pentru a da naştere unor locuințemoderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, eficiente, cu o durată de viaţă peste standarde.

Ridicăm standardele – Noile blocuri de apartamenteUNIQUE Residence, situate chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Iași, auun sistem de fundare deosebit de eficient, alcătuit din radier cu grinzi si piloți din beton armat, utilizând materiale cu rezistențe mari, cu o soluție structurală performantă, în cadre de beton armat, ceea ce ne permite să afirmăm că am ridicat ștacheta nivelului de siguranță seismică oferit, dând naștere astfelunora dintre cele mai sigure clădiri noi din municipiul Iași.

Apartamente Premium în zonă Premium - Noul ansamblu de apartamente Made ToMeasure, din zona Palas, strada Sf. Andrei nr. 7-9, cu un regim de înălțime de S+D+P+5/7E,cuprinde două corpuri de apartamente personalizabile, cu una, două sau trei camere, realizate cu finisaje Premium (parchet triplu-stratificat, uși din lemn masiv ș.a.), și va dispune de locuri de parcare subterană și supraterană,  și spații comerciale la parter.
Pentru un concept unitar, puteți beneficia de o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de soluţii personalizate SMART Home, care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.

VEZI diferența!

Proiectele rezidențiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, în curs de dezvoltare în Iași, Focșani și în patru zone ale Botoșaniului: https://www.m2msolutions.ro/uniqueresidence.html

Spot UNIQUE Residence pe https://www.youtube.com/watch?v=zpFwcGBvz9A

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.