Un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou - nivelul superior de siguranță seismică, peste standarde (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou - nivelul superior de siguranță seismică, peste standarde (P)

GALERIE
1 Unique Residence - Sf Andrei Iasi web2 Unique Residence - SfAndrei Iasi 013 Unique Residence - SfAndrei Iasi 024 Unique Residence - SfAndrei Iasi 035 Unique Residence - SfAndrei Iasi 046 Unique Residence - Sf Andrei Iasi aero
 • 1 Unique Residence - Sf Andrei Iasi web
 • 2 Unique Residence - SfAndrei Iasi 01
 • 3 Unique Residence - SfAndrei Iasi 02
 • 4 Unique Residence - SfAndrei Iasi 03
 • 5 Unique Residence - SfAndrei Iasi 04
 • 6 Unique Residence - Sf Andrei Iasi aero
- +

Trebuie să observăm că în ultimii ani au apărut construcții proiectate să facă față unor cutremure cu magnitudini de până la 8,5 grade pe scara Richter.

Noile apartamente Made ToMeasure - UNIQUE Residence Sf. Andrei, zona Palas
 

Astfel, clădirile ridicate după anul 2014 prezintă cele mai mari rezistențe la seism, datorită legii care îi obligă pe toți specialiștii în proiectare și construcții să respecte normativele în vigoare, la standarde superioare, și, nu în ultimul rând, datorită dezvoltatorilor imobiliari care se angajează în realizarea unor proiecte moderne, mai costisitoare, dar mai sigure, pentru a da naștere unor clădiri cât mai performante.
Atunci când ezită în fața unui proiect cu o structură de rezistență peste standarde, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

UNIQUE Residence nu face nici un rabat și investește continuu când vine vorba despre realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranţă seismică al noilor sale clădiri și pe care proiectanţii săi sunt obligaţi să le atingă, în conformitate cu Normele de Proiectare la Acţiunea Seismică, respectiv Codul de proiectare armonizat la nivel european ”Eurocod 8 - Proiectarea structurilor pentru rezistenţa la cutremur”, cu anexele naţionale şi normativul de proiectare seismică P100-1/2013.

Continuând demersurile începute la proiectele din Botoșani și Focșani, și valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea în municipiul Iași a clădirii UNIQUE Office Building din str. Sf.Lazăr, urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele marca UNIQUE Residence, pentru a da naştere unor locuințemoderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, eficiente, cu o durată de viaţă peste standarde.

Ridicăm standardele – Noile blocuri de apartamenteUNIQUE Residence, situate chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Iași, auun sistem de fundare deosebit de eficient, alcătuit din radier cu grinzi si piloți din beton armat, utilizând materiale cu rezistențe mari, cu o soluție structurală performantă, în cadre de beton armat, ceea ce ne permite să afirmăm că am ridicat ștacheta nivelului de siguranță seismică oferit, dând naștere astfelunora dintre cele mai sigure clădiri noi din municipiul Iași.

Apartamente Premium în zonă Premium - Noul ansamblu de apartamente Made ToMeasure, din zona Palas, strada Sf. Andrei nr. 7-9, cu un regim de înălțime de S+D+P+5/7E,cuprinde două corpuri de apartamente personalizabile, cu una, două sau trei camere, realizate cu finisaje Premium (parchet triplu-stratificat, uși din lemn masiv ș.a.), și va dispune de locuri de parcare subterană și supraterană,  și spații comerciale la parter.
Pentru un concept unitar, puteți beneficia de o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de soluţii personalizate SMART Home, care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.

VEZI diferența!

Proiectele rezidențiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, în curs de dezvoltare în Iași, Focșani și în patru zone ale Botoșaniului: https://www.m2msolutions.ro/uniqueresidence.html

Spot UNIQUE Residence pe https://www.youtube.com/watch?v=zpFwcGBvz9A

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Florin Cîţu, un politician cinic sau o marionetă?

Cosmin PAȘCA

Florin Cîţu, un politician cinic sau o marionetă?

Cîţu pozează în elevul cuminte, olimpicul şcolit în străinătate, care vrea să scape partidul de "golanul" Orban.

Filmuletul zilei

opinii

LINGVIŞTI

Codrin Liviu CUȚITARU

LINGVIŞTI

A fost un spectacol total, în urmă cu doi ani, la ultimul doctorat face-to-face la care am participat, doctoratul tînărului meu coleg Tristan Momela.

Mărgelele de sticlă

Bogdan ILIESCU

Mărgelele de sticlă

Învăţătoarea o întreabă pe fetiţa de 6 ani, la ora de desen: "Ce desenezi?"  Fetiţa răspunde: "Îl desenez pe Dumnezeu."  Învăţătoarea îi spune: "Dar nimeni nu ştie cum arată Dumnezeu." Iar fetiţa îi răspunde: "O să afle imediat!" (From Ken Robinson’s public talk at TED)

Angela

Nicolae TURTUREANU

Angela

Tot mai puţini cronicari, vechi şi noi. Tot mai puţini noi între noi, care mai respirăm duhul acelei împreună-lucrări, CRONICA VECHE numită. Şi tot mai multe punctele de suspensie.

pulspulspuls

Ne-a scris premarele: of, iar s-a înfierbântat asupra nopţii...

PULS

Ne-a scris premarele: of, iar s-a înfierbântat asupra nopţii...

Băbăeţi, sau măi fetelor care vă ocupaţi de mesajele publice ale premarelui, mai opriţi-l, măi, din beţia de cuvinte pe şefu’, că în ultima vreme o ia cam des pe ulei, mai ales când îl apucă actul ratat pe seară! Iaca, de-un par egzamplu, am văzut alaltăseară ditamai scrisoroiul destinat gazetei noastre şi semnat de premare, cântărind nu mai puţin de 3.300 de semne (aproape două file dactilo, pentru cei mai familiarizaţi cu bătrâna maşină de scris), în care am trântit căciula în vreo 3-4 rânduri de bătătură, râzând de stilul puerilo-ridicolo-comunist în care era redactată misiva, presărată ici-colo cu răutăţi sau jigniri clar învăţate de la amicul buhai şantajist. 

Caricatura zilei

30 km/h

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.