Un motociclist care circula cu viteză s-a izbit de un autoturism care vira la stânga și a ajuns sub mașină

sâmbătă, 18 mai 2024, 18:20
1 MIN
 Un motociclist care circula cu viteză s-a izbit de un autoturism care vira la stânga și a ajuns sub mașină

Pe DN 29c Botoşani-Siret, în zona localităţii Bucecea, judeţul Botoşani, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un motociclu, transmite Centrul Infotrafic din IGPR. Incidentul a dus la rănirea motociclistului, aflat în stare de inconştienţă.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat pe o motocicletă, se deplasa cu viteză, potrivit martorilor, prin centrul localității. Acesta a ajuns în spatele unui autoturism care a încetinit pentru a vira la stânga, imediat după o trecere de pietoni. Șoferul are 70 de ani, cu rezultat zero la etilotest. Motociclistul a încercat să frâneze în momentul în care cel din fața lui a virat, dar nu a mai putut opri, conform monitorulbt.ro.

Aceeali sursă citată mai sus precizează că motociclistul a izbit violent partea din stânga spate a mașinii. Motociclistul a ajuns sub mașină, fiind scos de martorii speriați de zgomotul puternic. La fața locului ajuns un echipaj medical, care l-a preluat imediat pe tânăr și l-a transportat la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani. Din cauza stării critice în care era motociclistul, echipaj medical avut nevoie de discord a poliției pentru a ajunge cât mai repede la spital.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii