anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Un nobil polonzez îl provoacă pe liderul UKIP la duel

GALERIE
duel
 • duel
- +

Liderul Partidului Independenţei Regatului Unit (UKIP) Nigel Farage a fost provocat la duel de un nobil polonez, Jan Zylinski, care a crescut în Marea Britanie şi care s-a simţit insultat de afirmaţiile politicianului britanic la adresa imigranţilor.

Nigel Farage a refuzat provocarea, arătând că nu intenţionează să accepte "oferta".
Jan Zylinski a postat pe YouTube o înregistrare video în care arată că s-a "săturat de discriminarea din această ţară faţă de polonezi". "Cel mai idiot exemplu pe care l-am auzit de la domnul Nigel Farage a fost când a dat vina pe imigranţi pentru blocajele în trafic de pe M40", arată aristocratul polonez. Scoţând din teaca sabia pe care a moştenit-o de la tatăl său, Zylinski clarifică faptul că ar vrea să soluţioneze "această chestiune în modul tradiţional în care un aristocrat polonez şi un nobil englez din secolul al XVIII-lea ar face acest lucru". Nobilul polonez a sugerat Hyde Park din Londra drept un loc potrivit pentru desfăşurarea duelului.
Zylinski a notat că, dacă sabia lui Farage este "puţin ruginită", se pot întâlni pentru "un duel al cuvintelor" într-un studio de televiziune în perioada dinaintea alegerilor generale din data de 7 mai.
Jan Zylinski a crescut în Marea Britnie după ce familia sa a fost nevoită să trăiască în exil din cauza instaurării regimului comunist în Polonia. Zylinski, om de afaceri de succes, a construit în districtul londonez Ealing o replică a palatului deţinut de familia sa în Polonia şi care nu a supravieţuit deceniilor de comunism.
Liderul UKIP a respins provocarea înaintată de nobilul polonez susţinând că încearcă "să ţină violenţa departe de aceste alegeri". 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.