Un nou mod de petrecere a timpului liber, la Iași: închisoarea de 60 de minute
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Un nou mod de petrecere a timpului liber, la Iași: închisoarea de 60 de minute

GALERIE
escape-room-iasi Foto puzzleroom.ro
  • escape-room-iasi Foto puzzleroom.ro
- +

La Iaşi se va deschide un concept nou de joc, Puzzle Room, în care un grup de ieşeni vor fi încuiaţi într-o cameră unde trebuie să rezolve o serie de probe pentru a ieşi în mai puţin de 60 de minute. Acesta este primul joc de tip escape game din zona Moldovei, mai existând câteva astfel de jocuri în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Braşov.

„Tu şi echipa ta veţi fi încuiaţi într-o cameră colorată şi plină de mistere, primul escape room din Iaşi. Aveţi 60 de minute la dispoziţie să găsiţi indicii, să rezolvaţi toate puzzle-urile şi să evadaţi! În cameră pot intra grupuri de minimum două şi maximum patru persoane“, au precizat organizatorii.

Sistemul de rezervare a sălii este online, cu cel puţin două ore înainte de a te prezenta. Organizatorii recomandă jocul pentru teambuilding-uri, turişti, dar şi pentru profesioniştii care sunt pasionaţi de astfel de jocuri. Ultimul indiciu care va fi descoperit de cei care se angajează la un astfel de joc este cheia care îi va scoate din cameră. Dacă nu reuşesc să desluşească misterele în timpul alocat, camera se va deschide singură.

Preţul pentru două persoane este de 80 de lei, pentru trei persoane - 90 de lei, iar pentru patru - 100 de lei. Mai multe amănunte găsiți pe site-ul jocului: puzzleroom.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.