anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 27.01.2023

Comunicat de presa

Un nou partener pentru clienții din Moldova Center! (P)

GALERIE
mango_brokerSigla MC
 • mango_broker
 • Sigla MC
- +

De la începutul lunii august, la parterul clădirii Moldova Center, lângă Fuji Film, s-a deschis o franciză MANGO BROKER.

Compania MANGO BROKER SRL este un broker nelegat acreditat BNR si ANPC, managementul companiei având o experiență cumulată de peste 30 de ani în banking, în diferite poziții de management în cadrul BRD, Raiffeisen, First Bank, OTP Bank.
 
Clienții pot beneficia de consultanță gratuită pentru o multitudine de servicii: credite de nevoie personale, credit imobiliar sau ipotecar, leasing financiar sau operațional, credite companii mici și mijlocii, consultanță fonduri europene, consultanță financiara, consultanță juridică. 
 
Conceptul de franciză Mango Broker este implementat de persoane care au o vastă experiență în domeniul bancar și care din motive personale sau motive ce țin de angajator și-au făcut exit-ul din banking. 
 
MANGO BROKER dezvoltă apariții media privind educația financiară în domeniul creditării bancare și de prezentare a serviciilor, având în vedere că doar 10% din cota de piață de intermediere financiară pe Romania (și doar 1% pe regiunea Moldovei) este acoperită în acest moment.
 
Rețeaua de francize Mango Broker este extinsă la nivel național, iar managementul lor este asigurat de persoane care au cel puțin 5 ani experiență în banking.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
În acest moment există 28 francize Mango Broker, mare parte din ele înregistrate în registrul intermediarilor financiari, și 8 contracte de franciză în curs de semnare, iar obiectivul este de 58 francize pentru anul 2021. Locațiile francizelor sunt: Iași, București, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Deva, Bacau, Focșani , Adjud, Bistrita, Targoviște, Bârlad s.a.m.d.
 
Compania Mango Broker are contracte de intermediere semnate cu toate băncile din România care au programe de parteneriat, mai putin BCR și Banca Romaneasca, atât pentru tranzacții pentru persoane fizice cât și juridice. 
 
Pentru detalii, puteți apela cu încredere direct la numarul de telefon: 0740.046.680 sau andreea.argint@mangobroker.ro
 
Vă așteptăm cu siguranță în Moldova Center pentru soluții financiare de la Mango Broker!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Ioan Alexandru TOFAN

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Cumva, punctişorul ne readuce la realitate: adică cu capul în nori, acolo unde le şade bine celor care pornesc pe drumul cunoaşterii. Ne provoacă, aşadar, să căutăm sensul şi nu informaţia, culoarea şi nu doar forma lumii. Să înţelegem în profunzime, nu să stăpânim, mongolic, depărtările. Cum spunea Marin Tarangul, să privim lumea, nu doar să o vedem.

opinii

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

IoT

Neculai SEGHEDIN

IoT

Adică Internet of Things (IoT), adică Internetul lucrurilor, sau, mai convingător spus, Internetul tuturor lucrurilor. Acest concept desemnează reţeaua de obiecte fizice, care conţin senzori, software şi alte tehnologii, în scopul conectării şi schimbului de date cu alte dispozitive şi sisteme de pe Internet. Lucrurile care se conectează pe Internet sunt, de exemplu, autoturisme, obiecte de uz casnic, sisteme de iluminat, sisteme de alarmă, sisteme de producţie industrială etc.

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

pr. Constantin STURZU

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

Într-un text publicat acum zece ani, atrăgeam atenţia asupra unor tendinţe extrem de îngrijorătoare pentru viitorul umanităţii. Din păcate, ele se adeveresc pe zi ce trece. Enumeram atunci, nu neapărat într-o ordine anume: promiscuitatea şi vulgaritatea, violenţa şi decăderea morală, transformarea omului în utilizator de tehnică performantă, concomitent cu pierderea accentuată a intimităţii, înmulţirea alimentelor tot mai chimizate şi creşterea gradului de dependenţă faţă de medicamente şi multe, multe alte elemente care indică un anumit grad de dezumanizare programată.

pulspulspuls

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

La cererea publicului continuăm pe astăzi miniseria de întâmplări haioase petrecute la Iaşi cu ocazia Zilei Unirii, dragi telespectatori. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.