Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Apropo de arestările anului, ne spune amicul Archibald Tănase că, în ultima vreme, printre băieţii cu bani din târg se bârfeşte că un ditamai penthouse-oiul din Copou pe care l-a ridicat pe bloc un personagiu aflat la ţuhaus ar fi de fapt donaţie ultrasecretă către un personagiu public foarte vilofil, stimaţi telespectatori. 

Şi nu numai atât, dar zice-se că, din cauza evoluţiei nefavorabile din ultima perioadă a pandemiei pe plan globan, a scăderii yenului japonez şi a indicelui Nikkei pe pieţele asiatice, dar şi a evoluţiei imprevizibile a indicelui Dow Jones în vest,acest personagiu vilofil cică ar fi comandat vânzarea prin intermediari a căsoiului de la înălţime (preţ fix şi nenegociabil, se spune, unul de viteză maximă: 300.000 euro), căsoi ce, cică, ar fi vrut să-l ţină pentru ăla micu’, dar, deh, aşa-s vremurile, cu totul de vânzare.

Afacerea, evident, se mai bârfeşte, ar fi făcută ca omul să se descotorosească repede de orice legătură periculoasă pe care numai cineva negru în cerul gurii, am zice noi, ar putea-o face în cazul de faţă. Aşa că, na, fraţilor: aşa ceva... Altfel, astea-s bârfe, băi nenicule? Chiar atâta invidie şi răutate, să spui aşa ceva, dom’le, n-am mai văzut de multă vreme în culturalul şi ‘telectualul nostru târg...

Haideţi să mai şi râdem, nu numai să ne încruntăm la sumele mari de bani!

Şi încă una scurtă dar vioaie, şi evident fără absolutamente nicio legătură cu cele de mai sus (decât, deh, dacă iarăşi vreun răutăcios negru în cerul gurii vrea s-o facă forţat)!

Tare ne-a mai amuzat ieri găselniţa colegilor noştri de la gazetă pentru titlul cu dosarul suveicilor imobiliare de 12 milioane de euro, unde au pus “Horodniceanu versus Zămosteanu”, pe post de confruntarea anului la Iaşi.

Ne amuză pentru că, dacă nu ştiaţi, după nume mister procuror Horodniceanu, fost şef al DIICOT pe ţară, are sigur origini bucovinene, căci acolo este localitatea Horodniceni, undeva mai jos de Suceava, spre Folticeni şi Păşcani. Şi tot după nume, sigur omul de afaceri Zămosteanu are origini în acelaşi judeţ, dar la Zamostea, mai sus de Suceava.

Aşa că, musiu, ce să se mai hărţuiască oamenii ăştia atâta prin tribunale la Iaşi, pe banii contribuabilului: nu mai bine merg ei la împăcăciune şi dreaptă judecată la jumatea distanţei, la sforarul Flutur de Suceava? Întrebăm, nu dăm cu paru’...

PS: Da, ştim că am rămas datori de ieri cu un zvonuţel în legătură cu băiatul acela cu bani mulţi ce umblă prin târg cu camionul CAP-ului. Staţi însă puţin şi nu mânaţi, ci lângă boi v-alăturaţi şi îngăduiţi-ne un răgaz până mâine. Că azi, iote, iar am rămas fără spaţiu.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.