Un poliţist şi-a împuşcat în cap iubita cu arma din dotare, după care s-a sinucis

duminică, 24 martie 2013, 10:30
2 MIN
 Un poliţist şi-a împuşcat în cap iubita cu arma din dotare, după care s-a sinucis

Un poliţist în vârstă de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană I. L. Caragiale a fost găsit mort în maşina sa, iar prietena lui de 23 de ani este în stare gravă la spital, primele date arătând că poliţistul şi-a împuşcat iubita cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

ORA 09:30

Tânăra de 23 de ani care a fost împuşcată în cap de ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, care a murit în 2010, la vârsta de 23 de ani, în urma cancerului. Tânăra, Elena Pârşă, este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, mort în februarie 2010, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer.

Tănăra lucrează la Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei Vlădeni, localitate învecinată comunei Caragiale.

Fata, care a fost împuşcată în cap de către prietenul ei, poliţist, este în stare foarte gravă, la ora transmiterii acestei ştiri ea fiind adusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

ORA 09:15

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cei doi au fost găsiţi morţi în maşina poliţistului, fiind descoperiţi de către colegii bărbatului.

Poliţistul era ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna Caragiale şi avea 30 de ani, iar iubita acestuia 23 de ani.

"Bărbatul era mort, iar tânăra a fost găsită în viaţă şi a fost transportată la spital. O echipă de cercetare condusă de un procuror criminalist a început o anchetă la faţa locului, iar Biroul Intern al Poliţiei Dâmboviţa verifică modul de folosire a armei şi activitatea poliţistului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Primele date ale anchetatorilor arată că poliţistul şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

Tânăra a fost dusă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, iar potrivit medicilor ea este în comă şi urmează să fie transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Colegii poliţistului spun că acesta ieşise din serviciu sâmbătă seară, iar ulterior s-a întâlnit cu iubita sa, cei doi fiind descoperiţi duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00.

Poliţistul locuia în I. L. Caragiale, lângă dispensarul localităţii şi obişnuia să parcheze maşina în curtea acestei instituţii. Duminică dimineaţă, colegii poliţistului au văzut maşina acestuia parcată în spatele
dispensarului, fapt neobişnuit, astfel că au mers la autoturism să vadă dacă s-a întâmplat ceva.

Poliţistul, care este ajutorul şefului de post din comună, era divorţat din toamna anului trecut, însă colegii acestuia spun că nu crease probleme şi că ultima dată fusese testat psihologic în noiembrie 2012.

gandul.info

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii