anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Un profiler l-a analizat pe Putin: Băiat de cartier, cu o mentalitate rudimentară

GALERIE
putin22
 • putin22
- +

Profilerul Paul Herinean a analizat gesturile lui Vladimir Putin, despre care spune că îl trădează. Inclusiv mersul liderului de la Kremlin ascunde ceva. Putin obișnuiește să meargă cu mâna stângă dreaptă pe lângă corp, iar pe cealaltă și-o bălăngănește. "În viață trebuie să dai primul cu pumnul" ar fi spus la un moment dat liderul de la Kremlin, afirmând că a învățat să fie dur în stradă.

"Cu toate că aparent ne-am așteptat de la Putin să fie extraordinar de bine pregătit și în zona aceasta de limbaj al corpului, urmărindu-l cu atenție găsim multe gesturi care îl trădează, cum au fost și în imaginile de la micul dejun cu Obama, de exemplu, mâna la nas, care trădează anxietate. Dacă mă întrebați pe mine, am văzut analizele care au fost făcute, părerea mea este că ar trebui să conectăm acest tip de comportament (mersul liderului de la Kremlin n.r.) al lui Vladimir Putin mai degrabă de trecutul lui de băiat al străzii. Mai degrabă conectez acest tip de comportament cu o mentalitate rudimentară pe care o are, mentalitate pe care, din păcate, la nivel macro vedem că o aplică și în relația dintre state, mă refer direct la conflictul din Ucraina. Chiar m-am gândit cum să spun asta la televizor. Gândiți-vă că sunteți undeva într-un cartier mai rău famat, nu neapărat din România, și imaginați-vă niște băieți ai străzii. Veți vedea acest tip de comportament.", a spus profilerul Paul Herinean la Realitatea Plus, preluat de dcnews.ro.

Paul Herinean a analizat și imaginile de la o întâlnire dintre Vladimir Putin și Barack Obama, în care cei doi președinți luau micul dejun împreună.

"Doi lideri foarte puternici, doi lideri carismatici, foarte siguri pe ei, deși Putin intră în scenă, să spunem, prin spatele lui Obama, știe exact unde vrea să se ajungă. Vedem gesturile relaxate din partea lui Obama, aproape un gest familial să spunem. Putin vine și face pe oaspetele care nu este mulțumit, adică vine și arată că ar fi deranjat de ceva. Evident că nu are niciun fel de importanță în arhitectura discuției diplomatice care a avut loc acolo, dar evident că știe că ochii sunt ațintiți asupra lui și vine și încearcă din nou să facă același lucru pe care știe să îl facă, vine și se arată nemulțumit cu ceva care nu are neapărat importanță cu subiectul discuției."

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.