Un record pentru Iaşul medical şi universitar: Spitalul de Infecţioase va avea tot un manager de pomină
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

Dorobăţ a trecut proba dosarelor, la concursul de director la care nu are nici un contracandidat

Un record pentru Iaşul medical şi universitar: Spitalul de Infecţioase va avea tot un manager de pomină

GALERIE
Carmen Dorobat
  • Carmen Dorobat
- +

Carmen Dorobăţ, singurul candidat la funcţia de manager de la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva“, a fost declarată admisă în competiţia pentru postul de conducere al unităţii medicale. Comisia de concurs a verificat alaltăieri dosarul candidatului şi ieri a declarat că profesorul Dorobăţ a fost admis în concurs.

 „Comisia de concurs, numită prin Hotărârea nr. 3 din 17.07.2017 întrunită în data de 04.09.2017, ora 12, la sediul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase «Sfânta Parascheva» Iaşi, a procedat la verificarea dosarului candidatului înscris la concursul organizat de Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase «Sfânta Parascheva» Iaşi, pentru ocuparea funcţiei de manager - persoană fizică. Urmare a consemnărilor din Procesul - verbal nr. 19 din 04.09.2017 comisia declară «Admis» candidatul înscris prof. dr. Dorobăţ Carmen- Mihaela“, se precizează în constatarea comisiei de concurs.

Potrivit dr. Lucian Indrei, preşedintele comisiei de concurs, respectiv al Consiliului de Administraţie al spitalului, dosarul candidatului Dorobăţ a îndeplinit toate cerinţele aprobate de Consiliul Judeţean în metodologia de concurs. „Comisia s-a întrunit şi a verificat dosarul candidatului, respectiv dacă acesta respectă condiţiile de participare şi cerinţele din metodologia de concurs - aşa cum au fost ele aprobate de Consiliul Judeţean, principalul ordonator de credite al unităţii medicale. Comisia a concluzionat că se respectă cerinţele şi prin urmare candidatul a fost declarat admis la această probă eliminatorie. În continuare, concursul se va desfăşura conform calendarului anunţat“, a arătat dr. Lucian Indrei. Consiliul de Administraţie al Spitalului de Infecţioase organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager în perioada 4-14 septembrie.

Etapa de susţinere şi de evaluare a proiectului de management se va desfăşura la sediul spitalului joi, 14 septembrie. Profesorul Carmen Dorobăţ, medic judecat pentru luare de mită, complicitate la luare de mită şi fals intelectual, a precizat că se consideră suficient de bine pregătită în domeniul managementului, încât ar putea candida la orice alt concurs pentru aceeaşi poziţie. „Cred că am pregătirea necesară şi pot candida la orice alt concurs pentru această funcţie“, a precizat profesorul Dorobăţ, în prezent manager interimar al spitalului.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.