Un senator ieşean şi partenerii săi au de dat creditorilor 7,7 milioane de lei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Un senator ieşean şi partenerii săi au de dat creditorilor 7,7 milioane de lei

GALERIE
constantinescu florin-senator psd pascani_2
  • constantinescu florin-senator psd pascani_2
- +

Senatorul ieşean Florin Constantinescu şi coacţionarii săi de la societatea ACK Fluid au de restituti creditorilor peste 7,7 milioane lei. Administratorul judiciar al firmei a publicat zilele trecute tabelul definitiv al creditorilor, iar creanţa cea mai consistentă este deţinută de Banca Comercială Română, care are de recuperat 2,66 milioane lei.

O creanţă garantată deţine şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Iaşi, în cuantum de 711.000 lei, la care se adaugă şi suma de 1,68 milioane lei la categoria creanţelor bugetare. Salariaţii firmei au de recuperat de la firma unde acţionar este senatorul social democrat 460.000 lei, în timp ce Primăria municipiului Paşcani are de primit peste 62.000 lei cu titlu de taxe şi impozite locale neachitate.

Printre furnizorii şi partenerii de afaceri ai firmei din Paşcani se numără societatea Siemens cu o creanţă de circa 350.000 lei, Danex Consult cu 307.000 lei, Lacroix Sofrel cu 300.000 lei sau Schneider Electric România cu 250.000 lei, restul creditorilor chirografari având de recuperat sume sub 60.000 lei. La categoria creanţelor subordonate figurează cei trei asociaţi ai firmei, Neculai Agavriloaei cu 118.000 lei şi Florin Constantinescu şi Aristotel Katzighera cu câte 86.666 lei fiecare. În primă fază, adminsitratorul judiciar a acceptat doar câte 65.000 lei în dreptul fiecărui acţionar în tabelul creditorilor pe motiv că nu există documente justificative, dar după depunerea unor contestaţii au fost prezentate documente şi în tabelul definitiv au apărut sumele înscrise iniţial de acţionarii creditori. Senatorul Florin Constantinescu deţine 33% din acţiuni la compania ACK Fluid.  

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.