anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Un singur candidat pentru postul de manager la Maternitatea „Cuza Vodă”

GALERIE
maternitate, cuza, concurs, sef
 • maternitate, cuza, concurs, sef
- +

În această perioadă se desfăşoară concursul pentru ocuparea postului de manager al Maternităţii „Cuza Vodă”. Un singur candidat s-a înscris pentru ocuparea acestei funcţii până pe 21 iunie, fiind vorba despre actualul manager, ec. Robert Dâncă. 

Luni, 4 iulie, urmează să fie susţinut în faţa comisiei de concurs proiectul de management al acestuia, tema aleasă fiind „Performanţa financiară a activităţilor spitalului. Propuneri de îmbunătăţire a finanţării spitalului pe baza analizei situaţiei financiare”. Rezultatul susţinerii publice şi a evaluării proiectului de management urmează să fie afişat pe 5 iulie, ora 14.00, iar eventualele contestaţii vor putea fi depuse pe 6 iulie. Pe 8 iulie, la ora 15.00, vor fi afişate rezultatele finale ale concursului.

În ultimii ani, Maternitatea „Cuza Vodă”, cea mai mare din Moldova, cu un număr de 410 paturi, a fost condusă de economistul Robert Dâncă, fost preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi, postul fiind ocupat tot prin concurs. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui

Concediu la secret pentru famiglia premarelui

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul şi-a luat famiglia şi a şters-o în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.