Un șofer beat a intrat cu mașina într-un gard de la o casă din Roman

duminică, 23 iunie 2024, 21:38
1 MIN
 Un șofer beat a intrat cu mașina într-un gard de la o casă din Roman

Un şofer beat a provocat un accident rutier, duminică după amiază, pe o stradă din municipiul Roman. El a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, autoturismul la volanul căruia se afla intrând într-un gard. Testarea făcut de poliţişti a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident provocat de un şofer beat, în municipiul Roman. Testul de alcoolemie a indicat peste unu la mie alcool pur în aerul expirat Un şofer beat a provocat un accident rutier, duminică după amiază, pe o stradă din municipiul Roman.

El a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, autoturismul la volanul căruia se afla intrând într-un gard. Testarea făcut de poliţişti a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Petru Rareş din Roman.

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina a intrat într-un gard. Verificările făcute de poliţişti indică faptul că bărbatul era beat.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii, a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Roman, conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool ar fi intrat în coliziune cu gardul unei locuinţe de pe strada Petru Rareş din Roman. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Poliţia judeţeană Neamţ. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.

Poliţiştii au deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii