Un student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași are nevoie de ajutor

duminică, 29 noiembrie 2020, 16:11
3 MIN
 Un student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași are nevoie de ajutor

Roxana Rusu ne-a descris drama fratelui ei mai mic, în cuvinte dureroase, dar pline de încredere:

"Anul trecut, la doar 17 ani, fratele meu, Bogdan a trecut prin cele mai grele momente din viața lui. A aflat că are de luptat cu o formă de cancer extrem de agresivă și cu o evoluție rapidă: CANCER OSOS.

A trecut printr-o operație la piciorul stâng, prin care i-a fost înlocuit osul afectat cu o proteză. A trebuit să se obișnuiască cu ea și în același timp să suporte cruntele ședințe de chimioterapie. A fost extrem de greu, atât fizic cât și psihic, dar a reușit pentru că a fost un luptător! A reușit pentru că foarte mulți oameni s-au unit, i-au fost alături și au contribuit la salvarea lui. I-au înțeles suferința și i-au oferit șansa la viață, la o clinică din Viena, după ce tratamentul început în România nu a reușit să oprească evoluția tumorii. Cuvintele nu pot exprima mulțumirea și recunoștința noastră! Ne-am bucurat și încurajat enorm să vedem câți oameni ne sunt alături în cele mai grele momente și că nu suntem deloc singuri.

Între timp, Bogdan a făcut multă fizioterapie și și-a continuat pașii în viață. A absolvit liceul, iar acum este student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași. În tot acest timp am sperat că totul a revenit la normal pentru totdeauna și că nu vom mai fi nevoiți să trecem prin astfel de momente. Dar se pare că viața nu e deloc simplă și suntem din nou în situația de a lupta cu această boală cruntă.

Din păcate, ultimele investigații au arătat apariția unor noduli pulmonari, suspectați ca fiind metastaze și are nevoie de o intervenție pe plămâni pentru eliminarea acestora. Mai mult decât atât, Bogdan se confruntă și cu o infecție cronică ce impune 2 operații extrem de complicate la picior și un timp îndelungat de spitalizare și recuperare. Toate aceste intervenții și tratamente sunt extrem de costisitoare și de aceea vă cerem ajutorul pentru a putea lupta în continuare!

Împreună am reușit să îi redăm zâmbetul, speranța și puterea. Tot împreună putem să îi dăm o nouă șansă la viață! Vă mulțumim din inimă!"

�Cum îl putem ajuta pe Bogdan?

� donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/ (indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 485) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

� prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile: RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate Cod Fiscal 9373178 cod BIC (Swift) CECEROBU Cu mențiunea BOGDAN (ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează)

� prin Facebook la linkul: https://www.facebook.com/donate/419229009488632/

� prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com

� prin REVOLUT: folosind numărul +40749936688

� PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – donația este deductibilă din impozitul pe profit – Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

� Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

� Vă mulțumim anticipat!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii