Un tânăr antreprenor român sponsorizează Juventus Torino
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Un tânăr antreprenor român sponsorizează Juventus Torino

GALERIE
Octavian Pătraşcu
  • Octavian Pătraşcu
- +

Antreprenorul Octavian Pătraşcu specializat în fintech şi investitor în startup-uri de tech şi real estate, a încheiat un contract de sponsorizare cu Juventus Torino, pentru CAPEX.com, brand deţinut de Key Way Group, companie al cărei CEO este. Contractul de sponsorizare include asocieri de brand offline, dar şi online.

”Octavian Pătraşcu, antreprenor român în vârstă de 34 de ani, specializat în fintech şi investitor în startup-uri de tech şi real estate, a încheiat un contract de sponsorizare cu celebra Juventus Torino, pentru CAPEX.com, brand deţinut de Key Way Group, companie pe care a fondat-o în 2018 şi al cărei CEO este. Key Way Group este un jucător pe piaţa globală de fintech, şi este activ în mai multe pieţe din Europa, Orientul Apropiat şi Africa de Sud”, potrivit unui comunicat.

„Ne-am dorit o asociere cu Juventus fiindcă şi noi, şi clienţii noştri avem multe afinităţi cu «Bătrâna doamnă»”, afirmă Octavian Pătraşcu.

În opinia sa, ”Juventus este o echipă întotdeauna surprinzătoare, foarte ambiţioasă, capabilă să răstoarne rezultate şi să conteste ierarhiile consacrate ale fotbalului”. ”Key Way Group este şi el un business disruptiv, un challenger care atacă zona de top a fintechului. Iar Juventus, la fel ca noi, nu e numai o echipă europeană, ci şi una de Uefa Champions League, de nivel mondial, şi are fani nu numai în Europa, ci peste tot în lume, la fel cum ni-i dorim şi noi”, subliniază antreprenorul.

Contractul de sponsorizare încheiat de Pătraşcu include asocieri de brand offline, dar şi online. „Înaintea pandemiei, ne-am extins activitatea cu mai multe sedii, în Europa dar şi Abu Dhabi, unde am obţinut cea mai valoroasă licenţă de trading a noastră. Fiindcă suntem un grup cu o componentă tehnologică puternică, în 2020, în contextul pandemiei, am reuşit să profităm de mutarea activităţilor serioase – printre care şi investiţiile – în online. În primele nouă luni am reuşit sa crestem cu peste 80%”, precizează Octavian Pătraşcu.

Asocierea brandului CAPEX.com cu Juventus face parte dintr-o strategie de marketing pe termen lung, care urmăreşte continuarea acestei creşteri. „Sursa noastră de inspiraţie e strategia adoptată de giganţii globali de fintech, ca Betterment.com sau Robinhood.com”, explică Pătraşcu. 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Brand mic

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.