anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Un tulburător fragment dintr-o scrisoare de dragoste a Elodiei

GALERIE
elodiascrisoarescrisoare 2scrisoare 3
 • elodia
 • scrisoare
 • scrisoare 2
 • scrisoare 3
- +

 

Un tulburător fragment dintr-o scrisoare de dragoste a Elodiei adresată iubitului său din SPP te pune pur şi simplu pe gânduri. Şi asta pentru că ea vorbeşte, cu subiect şi predicat, de propria dispariţie. Premoniţie, predestinare sau premeditare?

 

Finalul uneia dintre scrisorile de dragoste adresate, în 2007 (22 mai 2007), de Elodia iubitului său, Ilie Cristian, alintat "Baby", este ciudat. Poate enervată, poate melancolică, poate în pragul disperării după o iubire neîmpărtăşită/neînţeleasă, Elodia vorbeşte despre... dispariţie.

"Sunt amărâtă, baby"

"Sunt amărâtă, baby. Sunt tare amarâtă... Nici nu mai pot respira... Îmi tremură mâinile. N-am mâncat nimic de ieri... Nu ştiu ce să mai fac... Am un soi de disperare şi-mi vine să mă ascund într-un fund de lume şi să nu mai ies..."

"Îmi vine să mă ascund şi să mor... Ai fi mai mulţumit, oare???... Mai fericit???... Problemele tale s-ar sfârşi... Elodia, care vrea totul de la tine, ar dispărea şi n-ai mai ştii nimic de ea... Elodia, care vrea numai chestii imposibile şi căreia-i serveşti doar chestii dure, cele mai dure, n-ar mai fi... Elodia, amica ta, sau iubita ta, sau ce vrei tu, ar dispărea... ai fi mai liniştit???...".

Să vorbeşti de dispariţie şi chiar să se întâmple, să vorbeşti despre moarte (când aparent nimic nu te înderamnă la asta) pare ciudat. Iar psihologii criminalişti ar fi trebuit să-şi pună întrebări cu privire la acest mesaj straniu. Şi le-or fi pus?

Aflaţi mai multe de pe ziarulring.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum a apărut criza bancară din America şi cum ne-ar putea afecta

Alexandru LĂZESCU

Cum a apărut criza bancară din America şi cum ne-ar putea afecta

Deşi nu a fost generată de asumarea unor riscuri iresponsabile, ca în 2008, şi suntem asiguraţi că ce s-a întâmplat atunci nu se va repeta, criza generată de falimentul Silicon Valley Bank din California introduce turbulenţe majore într-un mediu fragil în plan economic şi geopolitic cu consecinţe greu de estimat.

opinii

De la Val Gheorghiu, la Gabriel Caloian

Nichita DANILOV

De la Val Gheorghiu, la Gabriel Caloian

Singurul lucru comun între el şi actualul locatar al fostului său atelier este înălţimea. Amândoi sunt înalţi. Caloian ceva mai înalt decât Val Gheorghiu. Caloian cultivă spontaneitatea şi în dialog, şi în modul de-a gândi pictura, spre deosebire de Val Gheorghiu care îşi calcula fiecare pas şi fiecare gest.

Ce se cere pe piaţa muncii: profesii, experienţă, competenţe?

Ciprian IFTIMOAEI

Ce se cere pe piaţa muncii: profesii, experienţă, competenţe?

Cu excepţia Medicinei, toţi ceilalţi absolvenţi pot lucra în domenii în care contează mai degrabă competenţele pe care le deţin, modul în care îşi valorifică aptitudinile. Un absolvent de studii superioare cu competenţe digitale medii şi cunoaşterea măcar a unei limbi de circulaţie internaţionale, având disponibilitatea de a învăţa la locul de muncă, nu rămâne în afara pieţei muncii.

Sper să mor în timpul vieţii mele

Michael ASTNER

Sper să mor în timpul vieţii mele

Ei bine, abia zile mai târziu după ce mi-a apărut şi mie în minte un gând privind trecerea timpului - vine o vreme/ când timpul trece/ şi cam atât - mi-am dat seama că la origine n-are cum să nu se afle replica standard a mamei: Et vergieht!

pulspulspuls

Ce legături nebănuite mai sunt între jupânul fugar Ciorăpel de la Neamţ şi lumea politică şi de business din târgul nostru

Ce legături nebănuite mai sunt între jupânul fugar Ciorăpel de la Neamţ şi lumea politică şi de business din târgul nostru

Numai ce am vorbit ieri la rubrica noastră despre conexiunile jupânului Ciorăpel de la Neamţ prin judeţul nostru că au şi apărut informaţii noi, stimaţi telespecatori. 

Caricatura zilei

Doborârea dronei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.