anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Advertorial

Una din zece organizații este ținta atacurilor cibernetice. Cum îți poți proteja compania? (P)

GALERIE
kaspersky
 • kaspersky
- +

Zilele malware-ului simplist au apus, iar amenințările au devenit din ce în ce mai complicate, aducând afacerilor mai multe întreruperi și pierderi majore, rămânând nedetectate și mai mult timp.

Aceste amenințări complexe sunt nu doar mai frecvente, ci și mai ieftine pentru atacatori, astfel că organizațiile care credeau că sunt ferite, trebuie acum să se acopere mai bine.

Eficiența este imperativă - cele mai valoroase două resurse sunt angajații iscusiți și timpul, dar lipsa de resurse cu care se confruntă unele companii este ceea ce înrăutățește situația și mai mult.

Cum îți poți pune compania la adăpost de amenințările perturbatoare, avansate și complexe care apar din ce în ce mai des în mediul business?

Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum este un instrument inteligent care oferă o apărare în profunzime.

EDR te ajută să rămâi în siguranță împotriva amenințărilor elaborate, oferind detecție avansată, un proces de investigare simplificat și o capacitate de răspuns automatizat.

Cum te ajută Kaspersky EDR Optimum

●  Oferă o vizibilitate detaliată, instrumente de investigare simple și opțiuni de răspuns automatizate, atât pentru a detecta amenințarea, cât și pentru a-i dezvălui întreaga anvergură și origine. Astfel, se poate răspunde instant și preveni perturbarea afacerii.

●  Reunește un set de instrumente de răspuns și detectare extrem de automatizată, ușor de folosit, cu protecție fără egal pentru endpointuri și cu detectarea avansată a Kaspersky Endpoint Security for Business, pentru a crea o singură soluție unificată.

●  Îți economisește timpul și optimizează resursele umane și costurile cu IT-ul, prin instrumente de control centralizate simple și un nivel ridicat de automatizare.

Fluxul de lucru este simplificat, controlat dintr-o singură consolă disponibilă atât local, cât și în cloud.

Instrumentele de control sunt intuitive și îți oferă opțiuni de răspuns care nu necesită foarte multe cunoștințe în domeniul securității cibernetice.

Moduri esențiale de utilizare a EDR

Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum stabilește care sunt circumstanțele alertei, ce măsuri s-au luat deja în privința acesteia, dacă amenințarea detectată este încă activă, ce cale a urmat atacul și care este adevărata cauză principală a amenințării.
EDR detaliază incidentele cu informațiile necesare și te ajută să faci legăturile dintre diferite evenimente, prin vizualizarea căilor de propagare a atacului.

Odată ce descoperi că ești în pericol din pricina unei amenințări globale – de exemplu, autoritatea de reglementare îți cere să efectuezi o scanare după un anume indicator de compromitere (IoC) – tu poți să imporți IoC-uri din surse de încredere și efectua scanări periodice, pentru a detecta semne ale unui atac.

Totodată, ai posibilitatea de a investiga în detaliu o alertă, genera IoC-uri bazate pe amenințările descoperite și efectua scanări ale întregii rețele, ca să afli dacă au fost afectate și alte gazde.
Instrumentul îți permite să vezi alertele de securitate din endpointurile tale și să le analizezi mai departe, pentru a înțelege întreaga răspândire a amenințării. Prin asta te asiguri că incidentele sunt neutralizate complet, fără nicio rămășiță a amenințării rămasă pe endpoint.

Poți carantina în mod automat fișierele asociate cu amenințări complexe din toate endpointurile și izola în mod automat gazdele infectate, atunci când găsești un IoC asociat unei amenințări care se răspândește rapid.

Din consolă poți configura răspunsuri automatizate pentru amenințările din toate endpointurile descoperite prin intermediul scanărilor IoC sau răspunde la incidente imediat cum sunt depistate, cu un singur click.

De asemenea, este posibil să previi rularea fișierului rău intenționat și răspândirea acestuia prin rețea, în timp ce efectuezi investigația.

Dacă dorești să sporești securitatea, adaugă suplimentar Kaspersky Sandbox și vei crea o soluție completă și integrată de securizare a endpointurilor. Astfel, obții o apărare multistrat avansată, simplă și eficientă.

Pe lângă EDR Optimum, ai la îndemână și la alte soluții adiționale de la Kaspersky:

●    Kaspersky Endpoint Detection and Response - o soluție aclamată de industrie și de clienți, perfectă pentru organizațiile din domeniul IT care dețin echipe de specialiști pricepuți în securitatea cibernetică.

●    Kaspersky Managed Detection and Response - un serviciu care oferă non-stop detectare, prioritizare, investigare și răspuns care funcționează ca un centru propriu de securitate.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Kaspersky EDR și modul în care pot fi implementate în compania ta?

Consultanții Aliant - integrator de servicii și instrumente pentru businessurile care doresc să facă performanță - îți stau la dispoziție.

Contactează-i la 0374 177 200, prin email la office@aliant.tech sau solicită o ofertă personalizată pe site.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.