Una din zece organizații este ținta atacurilor cibernetice. Cum îți poți proteja compania? (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 19.09.2021

Advertorial

Una din zece organizații este ținta atacurilor cibernetice. Cum îți poți proteja compania? (P)

GALERIE
kaspersky
  • kaspersky
- +

Zilele malware-ului simplist au apus, iar amenințările au devenit din ce în ce mai complicate, aducând afacerilor mai multe întreruperi și pierderi majore, rămânând nedetectate și mai mult timp.

Aceste amenințări complexe sunt nu doar mai frecvente, ci și mai ieftine pentru atacatori, astfel că organizațiile care credeau că sunt ferite, trebuie acum să se acopere mai bine.

Eficiența este imperativă - cele mai valoroase două resurse sunt angajații iscusiți și timpul, dar lipsa de resurse cu care se confruntă unele companii este ceea ce înrăutățește situația și mai mult.

Cum îți poți pune compania la adăpost de amenințările perturbatoare, avansate și complexe care apar din ce în ce mai des în mediul business?

Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum este un instrument inteligent care oferă o apărare în profunzime.

EDR te ajută să rămâi în siguranță împotriva amenințărilor elaborate, oferind detecție avansată, un proces de investigare simplificat și o capacitate de răspuns automatizat.

Cum te ajută Kaspersky EDR Optimum

●  Oferă o vizibilitate detaliată, instrumente de investigare simple și opțiuni de răspuns automatizate, atât pentru a detecta amenințarea, cât și pentru a-i dezvălui întreaga anvergură și origine. Astfel, se poate răspunde instant și preveni perturbarea afacerii.

●  Reunește un set de instrumente de răspuns și detectare extrem de automatizată, ușor de folosit, cu protecție fără egal pentru endpointuri și cu detectarea avansată a Kaspersky Endpoint Security for Business, pentru a crea o singură soluție unificată.

●  Îți economisește timpul și optimizează resursele umane și costurile cu IT-ul, prin instrumente de control centralizate simple și un nivel ridicat de automatizare.

Fluxul de lucru este simplificat, controlat dintr-o singură consolă disponibilă atât local, cât și în cloud.

Instrumentele de control sunt intuitive și îți oferă opțiuni de răspuns care nu necesită foarte multe cunoștințe în domeniul securității cibernetice.

Moduri esențiale de utilizare a EDR

Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum stabilește care sunt circumstanțele alertei, ce măsuri s-au luat deja în privința acesteia, dacă amenințarea detectată este încă activă, ce cale a urmat atacul și care este adevărata cauză principală a amenințării.
EDR detaliază incidentele cu informațiile necesare și te ajută să faci legăturile dintre diferite evenimente, prin vizualizarea căilor de propagare a atacului.

Odată ce descoperi că ești în pericol din pricina unei amenințări globale – de exemplu, autoritatea de reglementare îți cere să efectuezi o scanare după un anume indicator de compromitere (IoC) – tu poți să imporți IoC-uri din surse de încredere și efectua scanări periodice, pentru a detecta semne ale unui atac.

Totodată, ai posibilitatea de a investiga în detaliu o alertă, genera IoC-uri bazate pe amenințările descoperite și efectua scanări ale întregii rețele, ca să afli dacă au fost afectate și alte gazde.
Instrumentul îți permite să vezi alertele de securitate din endpointurile tale și să le analizezi mai departe, pentru a înțelege întreaga răspândire a amenințării. Prin asta te asiguri că incidentele sunt neutralizate complet, fără nicio rămășiță a amenințării rămasă pe endpoint.

Poți carantina în mod automat fișierele asociate cu amenințări complexe din toate endpointurile și izola în mod automat gazdele infectate, atunci când găsești un IoC asociat unei amenințări care se răspândește rapid.

Din consolă poți configura răspunsuri automatizate pentru amenințările din toate endpointurile descoperite prin intermediul scanărilor IoC sau răspunde la incidente imediat cum sunt depistate, cu un singur click.

De asemenea, este posibil să previi rularea fișierului rău intenționat și răspândirea acestuia prin rețea, în timp ce efectuezi investigația.

Dacă dorești să sporești securitatea, adaugă suplimentar Kaspersky Sandbox și vei crea o soluție completă și integrată de securizare a endpointurilor. Astfel, obții o apărare multistrat avansată, simplă și eficientă.

Pe lângă EDR Optimum, ai la îndemână și la alte soluții adiționale de la Kaspersky:

●    Kaspersky Endpoint Detection and Response - o soluție aclamată de industrie și de clienți, perfectă pentru organizațiile din domeniul IT care dețin echipe de specialiști pricepuți în securitatea cibernetică.

●    Kaspersky Managed Detection and Response - un serviciu care oferă non-stop detectare, prioritizare, investigare și răspuns care funcționează ca un centru propriu de securitate.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Kaspersky EDR și modul în care pot fi implementate în compania ta?

Consultanții Aliant - integrator de servicii și instrumente pentru businessurile care doresc să facă performanță - îți stau la dispoziție.

Contactează-i la 0374 177 200, prin email la office@aliant.tech sau solicită o ofertă personalizată pe site.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grand Slam, povestea unei himere

Nicolae GRECU

Grand Slam, povestea unei himere

Singurătatea lui Djokovic, în faţa fileului şi a lui Medvedev, a fost definitorie cu un game înaintea finişului, când dârzul reprezentant al unui neam de luptători, a izbucnit în lacrimi.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (IV)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (IV)

Seria consideraţiilor etimologice din sfera mai largă a pescuitului este continuată de câteva cuvinte româneşti importante referitoare la ambarcaţiuni.

Înălţarea Sfintei Cruci şi cele patru etape ale mântuirii

pr. Constantin STURZU

Înălţarea Sfintei Cruci şi cele patru etape ale mântuirii

La mijlocul primei luni a anului bisericesc prăznuim Înălţarea Sfintei Cruci. Istoric vorbind, această sărbătoare aminteşte de două evenimente: găsirea Sfintei Cruci la Ierusalim de către Sfânta Împărăteasă Elena şi înălţarea ei în văzul tuturor în acea zi, dar şi pe 14 septembrie 335, imediat după sfinţirea primei Biserici a Învierii Domnului, zidită de Sfântul Împărat Constantin cel Mare, respectiv aducerea Sfintei Cruci înapoi în Ierusalim, pe 14 septembrie 630, după ce a fost recuperată de la perşi de către împăratul bizantin Heraclius.

Determinantele spiritual-religioase, paspartuul pentru înţelegerea resorturilor democraţiei liberale anglo-saxone

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Determinantele spiritual-religioase, paspartuul pentru înţelegerea resorturilor democraţiei liberale anglo-saxone

Democraţia liberală din Statele Unite ale Americii şi Anglia a fost influenţată pozitiv de impactul diverselor „religii ale raţiunii”, precum deismul sau teismul. Acestea au jucat un rol de mediator între sistemul socio-politic al teoriei raţionale a drepturilor naturale şi cel religios. Aceste noi religii seculare nu reprezentau decât contracţii instituţionale ale religiilor tradiţionale, născute prin acţiunea revoluţiilor franceză şi americană. 

pulspulspuls

O mare dilemă a Iaşului înaintea congresului liberal: Orban, Cîţu sau coviduţu’?

O mare dilemă a Iaşului înaintea congresului liberal: Orban, Cîţu sau coviduţu’?

Apropo de congresul liberal cu alegeri de lider care bate la uşă, ce va fi de azi egzact într-o săptămână, cică printre unii liberalii mai vechi se vorbeşte că jocurile ar fi deja făcute, iar Cîţu ar avea deja cam două treimi din voturi de partea lui.

Caricatura zilei

PNDL3

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.