Unde sunt amplasate punctele de lucru din Iași ale firmei care a provocat explozia de la Crevedia

luni, 28 august 2023, 09:57
1 MIN
 Unde sunt amplasate punctele de lucru din Iași ale firmei care a provocat explozia de la Crevedia

Conform platformei Confidas, Flagas SRL, firma deținută de Ionuț-Daniel Doldurea și Cosmin Ionuț Stinga ar fi deschis, începând cu 2019, cinci puncte de lucru în Iași, unul în Bârlad și un altul în Botoșani. Firma Flagas controla stația GPL Crevedia care a explodat sâmbătă. În urma deflagrației, doi soți au murit, iar peste 50 de persoane au fost rănite.

Doldurea (44 ani) deține 51% din acțiunile firmei, iar Stinga (36 ani),  49%. Ambii sunt administratori ai Flagas SRL. Cei doi mai detin o companie specializată în comercializarea combustibililor – Criana Gas – care are 8 puncte de lucru în partea de sud a țării (Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Buzău) și unul la Suceava.

CITESTE SI: Unele staţii GPL din Iaşi au tras deja obloanele. După dezastrul de la Crevedia, controale la 65 de asemenea locuri din Iaşi

La punctul de lucru din Valea Lupului, înregistrat pe firma Flagas, Google Map ne arată o cisternă care ar apartine unei alte companii Ade Gas Oil SRL (de administrarea căreia se ocupă, intre alții, fratele lui Ionut Doldurea, Cristian Marian Doldorea (42 de ani).

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii