Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Unde te distrezi dacă ai ajuns în sudul litoralului? De la salturi cu parașuta la herghelie, caiac și parc aventura

GALERIE
distractie, litoral
  • distractie, litoral
- +

Ai ajuns în sudul litoralului și cauți să faci altceva decât plajă? Ești fan distracții și senzații tari și n-ai venit în vacanță pentru odihnă? G4Media îți prezintă cele mai căutate locuri unde te poți aventura în partea de sud a județului Constanța pentru a-ți petrece zilele de concediu în moduri inedite, între două băi în mare.

1. Sari cu parașuta la Tuzla, peste Marea Neagră

Dacă ai maximum 110 kilograme, nu ai probleme cu inima și ești amator de senzații tari, prima oprire pe litoral ar trebui să fie la Tuzla, la asociația sportivă TNT Brothers, de unde vei sări de la 4000 m înălțime peste o priveliște superbă. Este cea mai mare asociație de parașutism din România și una dintre cele mai mari din SE Europei, cu aproximativ 57.000 lansări solo, 15.000 lansări tandem și 400 studenți de la înființare până în prezent, conform site-ului oficial. Ai nevoie doar de buletinul de identitate și ținută sport. În funcție de alegerea ta, un cameraman te va filma/fotografia pe tot parcursul efectuării saltului (de la sol până la ultima impresie de după aterizare). Pe tot parcursul saltului vei fi strâns legat de instructor (care este întotdeauna deasupra), așa că nu-ți rămâne decât să te bucuri de experiența unică și să admiri peisajul. Te vei bucura de căderea liberă preț de 1 minut și vei atinge o viteză de aproximativ 200km/h. La altitudinea de 1500 de metri, instructorul va deschide parașuta si de aici vei mai pluti în aer între 6 si 10 minute. Primele zile în care se poate sări cu parașuta, în tandem, deasupra Mării Negre sunt 23-26 iunie.


2. Cațără-te în copaci și acceptă provocarea Escape Room la Neptun

Paradis Land este primul parc de profil din sud-estul României, conceput după modelul celui din Brașov. Trebuie să știi că dacă arșița dogorește peste 30 de grade, în interiorul parcului temperatura scade lejer cu 5 grade, datorită coroanelor bogate verzi ale copacilor foarte înalți. În parcul de aventură poți îmbina activitatea sportivă și relaxarea în mijlocul naturii, prin intermediul celor 14 trasee cu dificultate progresivă, împărțite în funcție de nivelul de dificultate și grupă de vârstă. Fiecare traseu este marcat cu o culoare specifică pentru a fi ușor de recunoscut de către participanți. Vezi aici traseele și ce conține fiecare, și aici prețurile. Tot în parcul de aventură te poți bucura de provocarea Escape Room. Povestea spune că sunteți pirați pe vaporul Căpitanului Barbarossa, care a fost capturat și urmează să fie ucis. Poate fi eliberat doar cu ajutorul tău și al prietenilor cu care faci echipă în următoarea oră, atât cât ai la dispoziție să-l salvezi, cu ajutorul unor indicii.

Mai multe opțiuni, pe g4media

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri