Unde va fi depozitul logistic regional al reţelei Kaufland la Iasi. Două supermarketuri în plan
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Unde va fi depozitul logistic regional al reţelei Kaufland la Iasi. Două supermarketuri în plan

GALERIE
depozit Kaufland
  • depozit Kaufland
- +

În acest moment, reţeaua retailer-ului german are două astfel de depozite: la Ploieşti şi la Turda. Kaufland România va mai deschide două noi supermarketuri în Iaşi: în Tătăraşi şi în capăt CUG.

Kaufland va deschide la Iaşi al treilea depozit logistic din ţară. Depozitul va fi amplasat lângă Parcul Industrial I Miroslava, pe o suprafaţă de teren de 400.000 mp. Depozitul logistic va avea o suprafaţă construită de 90.000 mp, iar, din acest punct de vedere, va fi al doilea din ţară: cel din Ploieşti are 115.000 mp, iar cel din Turda 75.000 mp.

„Avem nevoie de o suprafaţă generoasă de depozitare, deoarece avem un sortiment mare de produse, pe care îl dezvoltăm în continuare. Astfel, pe lista noastră de planuri se află un depozit nou, în zona Moldovei. Compania are deja terenul lângă Iaşi, acesta măsoară peste 400.000 mp, iar suprafaţa construită va fi de 90.000 mp. Ne aflăm în stadiul în care lucrăm deja la autorizare pentru acest al treilea depozit al nostru“, a declarat Valer Hancaş, director Comunicare şi Corporate Affairs la Kaufland România.

În prezent, compania are două depozite logistice care deservesc întreaga reţea naţională de 140 de magazine: în Turda, cu o suprafaţă de teren de peste 385.000 mp şi de depozit de peste 75.000 mp, şi unul în Ploieşti, cu o suprafaţă de teren de peste 280.000 mp, din care cea de depozit ajunge la peste 115.000 mp.

Cititi si: Kaufland plăteşte peste 12,3 milioane de euro ca să înfingă steagul lângă Carrefour Felicia

În prezent, la Iaşi, Kaufland are în derulare construirea unui nou magazin în Tătăraşi şi pregăteşte încă un supermarket în CUG (lângă Fortus).

„În ceea ce priveşte strategia noastră de dezvoltare, susţinem amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite, pentru a fi accesibile tuturor clienţilor. În prezent, lucrăm intens pentru a fi cât mai aproape de clienţii noştri, iar procesul de dezvoltare este alcătuit din multe etape, care necesită îndelungi negocieri şi un flux de autorizări complex“, a mai spus Valer Hancaş.

La nivel naţional, Kaufland a anunţat un buget de investiţii de peste 375 milioane euro, fonduri utilizate pentru achiziţia de terenuri, modernizarea magazinelor existente, tehnologii noi, expansiune şi construcţie.

Cititi si: Kaufland se instalează în coasta Carrefour prin achiziţia terenurilor Moldomobila

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.