Unde va monta Primăria Iaşi cei mai înalţi brazi de Crăciun
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

COMUNICAT DE PRESA

Unde va monta Primăria Iaşi cei mai înalţi brazi de Crăciun

GALERIE
brad craciun iasi
  • brad craciun iasi
- +

În contextul pregătirilor pentru întâmpinarea Sărbătorilor de Iarnă, Primăria Municipiului Iași va monta în total 26 de brazi de Crăciun, de diferite mărimi, în mai multe puncte din oraș.

Astfel, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt și în cartierul Alexandru cel Bun va fi montat câte un brad de peste 12 metri înălțime. Brazi cu înălțimi cuprinse între 7 și 12 metri vor fi amplasați în Piața Unirii, Grădina Copou, Parcul Expoziției, Păcurari (esplanada Mimoza), în zona Nicolina la parcul Lidl, Dacia, Oancea, Pârtia de schi, la Spitalul de Recuperare, la Teatrul Național “Vasile Alecsandri”, respectiv în parcul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

De asemenea, vor mai fi amplasați brazi de circa 3 - 4 metri la Ateneul Tătărași, la Biserica „Sf. Mc. Iulian”, la Rectoratul Universității Tehnice „Gh. Asachi”, în zona Bolta Rece, la Centrul „Hecuba”, Mănăstirea Hlincea, Spitalul „Dr. C.I. Parhon”, la Catedrala Catolică, la Mănăstirea Piatra Sfântă, precum și în zona Universității de Agronomie (doi brazi).

Pe lângă aceștia, vor mai fi amplasați 240 de brazi în ghiveci în zonele: Rond Agronomie, Rond Podul de Piatră, Rond Podu Roș, Rond Păcurari, Rond Tabacului, Rond Zimbru, str. Argeș, Grădina Copou, Rond Eminescu și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (pietonal şi auto).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Brand mic

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.