anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Uniformele RATP s-au „scumpit“ cu 60%. Costumul de conducător auto sau tramvai costă 973 lei/bucată

GALERIE
Uniformele RATP
 • Uniformele RATP
- +

Regia de transport a Iaşului a relansat licitaţia pentru achiziţio­narea de uniforme personalizate. Faţă de procedura precedentă, anulată din cauza lipsei de oferte, RATP a crescut valoarea estimată a contractului cu 62% până la concurenţa sumei de aproape 470.000 lei.  

În schimb, regia de transport a men­ţinut acelaşi număr de uniforme (483 de bucăţi), preţul mediu estimat fiind 973 lei/bucată faţă de 600 lei/bucată, preţ mediu estimat în februarie 2016. În acelaşi timp, ca­ietul de sarcini de la actuala licitaţie este identic cu documentaţia procedurii precedente. Uniformele personalizate vor fi pentru condu­cători auto, vatmani şi controlori de bilete.

Conform documentaţiei, uni­forma va conţine sacou, vestă, cămaşă, cravată/eşarfă, pantaloni/ fus­tă şi o şapcă. Modelul a fost ales în urma unei consultări organizată de Primărie pe reţeaua de socia­lizare Facebook la începutul acestui an. Materialele de bază pentru uniforme trebuie să fie lână, poliester sau bumbac (cămăşi). RATP aşteaptă oferte la noua licitaţie până la data de 28 iulie. „Măsurile pentru fiecare produs/persoană vor fi stabilite de către ofertant în urma măsurătorilor efectuate direct de către acesta. RATP Iaşi nu îşi asumă răspunderea pentru produsele care nu corespund“, se arată în caietul de sarcini publicat ieri în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP). Câştigătorul licita­ţiei trebuie să furnizeze uniformele în maximum un an.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

Mihai CHIPER

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

A funcţionat vreodată Poarta Focşanilor conform raţiunii de securitate atribuite, aceea de apărare împotriva Rusiei? Nu!

opinii

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Gabriel MURSA

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Trăia o viaţă deşartă, anostă, lipsită de sens, o viaţă fără viaţă, cum ar spune O. Wilde. Îşi ducea traiul în singurătate, într-un trup părăsit de suflet, complet gol pe dinăuntru şi ros de rugina indiferenţei. Totul, inclusiv mângâierea blajină a soarelui de dimineaţă, îl apăsa ca o povară insuportabilă, iar înşiruirea monotonă a zilelor i se părea vânare de vânt, la fel ca Ecclesiastului, fiul regelui David. 

pulspulspuls

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primul uichend călduţ de la Iaşi, care de altfel a şi adus primăvara astronomică în târg, adicătelea cel care tocmai a trecut, cică ar fi adus, pe lângă boarea specifică trezirii naturii la viaţă şi ciripitul suav al păsărelelor, şi o vizită în oraş a unui dipotat de care sigur nu s-a mai auzit de multă vreme pe aici. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.