Unii şcolari au primit cornuleţe nu cu lapte, ci cu spirt pentru dezinfectat
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Bomba-Text umoristic

Unii şcolari au primit cornuleţe nu cu lapte, ci cu spirt pentru dezinfectat

GALERIE
iaurt mona
  • iaurt mona
- +

Programul naţional "Lapte şi corn" a fost suspendat provizoriu din pricina molimei şi din cauză că mulţi elevi învaţă on-line; cu toate astea, unii primari au încercat şi chiar reuşit să asigure celor mici o gustare zilnică, după posibilităţi:

Elevii din Machitori au primit în prima zi prune şi zarzăre, pline de vitamine, dar toţi s-au stricat la burtică; ulterior, la sfaturile unei babe localnice, ei au primit tot prune şi zarzăre, însă distilate. Micuţii s-au vindecat, dar au ascuns asta, pentru a continua tratamentul. / * Colegii lor din Consumatori au primit struguri, tot plini de vitamine; ca să nu se înece vreunul dintre ei cu sâmburi şi să tuşească, băgând spaima de Covid în întreg colectivul, directorul a cerut ca aceştia să fie sub formă de Fetească. / * Cei mici de la şcoala din Alieni au primit cornuleţele rămase din primăvară, de când au studiat on-line; femeia de serviciu spune că spirtul folosit de elevi pentru dezinfectat mâinile se termină mult prea repede. / * Mai mulţi elevi de la şcoli din zona Sibiului au primit măşti făcute din tifonul prin care ciobanii locali au strecurat brânzeturile şi sunt bucuroşi, fiindcă nu doar miros, ci au şi gust de telemea sau caş! Ei vor primi şi câte un corn de berbec. / * Şcolarii din Nevolnici n-au primit consumabile, fiindcă directorul şcolii a preferat ca din fondurile rămase să le ofere, toamnă fiind, hăinuţe groase, vătuite; părinţii lor le-au privit cu poftă.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.