anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.10.2020

Bomba-Text umoristic

Unii şcolari au primit cornuleţe nu cu lapte, ci cu spirt pentru dezinfectat

GALERIE
iaurt mona
  • iaurt mona
- +

Programul naţional "Lapte şi corn" a fost suspendat provizoriu din pricina molimei şi din cauză că mulţi elevi învaţă on-line; cu toate astea, unii primari au încercat şi chiar reuşit să asigure celor mici o gustare zilnică, după posibilităţi:

Elevii din Machitori au primit în prima zi prune şi zarzăre, pline de vitamine, dar toţi s-au stricat la burtică; ulterior, la sfaturile unei babe localnice, ei au primit tot prune şi zarzăre, însă distilate. Micuţii s-au vindecat, dar au ascuns asta, pentru a continua tratamentul. / * Colegii lor din Consumatori au primit struguri, tot plini de vitamine; ca să nu se înece vreunul dintre ei cu sâmburi şi să tuşească, băgând spaima de Covid în întreg colectivul, directorul a cerut ca aceştia să fie sub formă de Fetească. / * Cei mici de la şcoala din Alieni au primit cornuleţele rămase din primăvară, de când au studiat on-line; femeia de serviciu spune că spirtul folosit de elevi pentru dezinfectat mâinile se termină mult prea repede. / * Mai mulţi elevi de la şcoli din zona Sibiului au primit măşti făcute din tifonul prin care ciobanii locali au strecurat brânzeturile şi sunt bucuroşi, fiindcă nu doar miros, ci au şi gust de telemea sau caş! Ei vor primi şi câte un corn de berbec. / * Şcolarii din Nevolnici n-au primit consumabile, fiindcă directorul şcolii a preferat ca din fondurile rămase să le ofere, toamnă fiind, hăinuţe groase, vătuite; părinţii lor le-au privit cu poftă.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Viitor incert pentru Conferinţa privind Viitorul Europei

Lucian DÎRDALA

Viitor incert pentru Conferinţa privind Viitorul Europei

A sosit, poate, momentul ca liderii UE să caute o personalitate din afara clasei politice: există, în Vest şi în Est, oameni de cultură care reflectează asupra unităţii Europei şi care, dacă ar fi bine completaţi de politicieni şi specialişti, ar putea insufla mai multă energie civică acestui forum ce se doreşte a fi şi un exerciţiu de democraţie participativă.

Filmuletul zilei

opinii

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

Ce va urma

Radu PĂRPĂUȚĂ

Ce va urma

Ce se va întâmpla cu strada mea, numită oficial a Bisericii, dar pe care tomeştenii nu o numesc nicicum? Nu ştiu cum se numeşte strada mai sus, dar pe această şosea se ajunge la Păun şi de aici se intră în drumul Iaşilor care vine dinspre sud. 

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

pulspulspuls

Să râdem cu Peni Hill

Să râdem cu Peni Hill

Tare ridicol mai e şi Peni Hill ăsta, băi frate... Deci, fiţi atenţi aicea: după ce s-a testat şi a aflat că are Covid, omul s-a retras la izolare în vila copilului, şi, din câte ne spun sursele noastre, zice-se că omul s-a c*%$& pe el de frică, nu alta, tremurând ca varga lângă ăla micu’ de acasă. 

Caricatura zilei

4 clase

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.