Unitatea și comunicarea sunt absolut necesare pentru excelența în dermatologie!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Unitatea și comunicarea sunt absolut necesare pentru excelența în dermatologie!

GALERIE
IMG_5082IMG_5196IMG_5228IMG_5293
 • IMG_5082
 • IMG_5196
 • IMG_5228
 • IMG_5293
- +

Ca în fiecare an, în mai,  Conferința națională cu participare internațională “Zilele Gh. Năstase” reunește la Iași dermatologi din țară și străinătate. Și anul acesta, la cea de-a  XXIII-a ediție, alături de bordul Societății Române de Dermatologie, la manifestarea de la Iași și-au anunțat participarea invitați din toate centrele universitare din România, dar și specialiști dermatologi din străinătate. Alături de tradiție, valoarea conferinței este subliniată și de susținerea unitară a specialiștilor dermatologi, susținere confirmată de participarea unor invitați recunoscuți în lumea academică medicală.
 

Speakerii din țară și străinătate care vor susține lucrări științifice

Printre aceștia se numără prof. univ. dr. Caius Silviu Solovan – UMF  Victor Babeș  din Timișoara  care este și  preşedintele Societăţii Române de Dermatopatologie,  prof. univ. dr. Maria Crișan – UMF  Iuliu Hațieganu Cluj – Napoca, Clinica de Dermatologie Spitalul CLinic Județean Cluj – Napoca, prof. univ. dr. Olga Simionescu – UMF Carol Davila București, prof. univ. dr. Ioan Nedelcu – membru al Academiei Americane de Dermatologie,  UMF Carol Davila București, prof. univ. dr. Ana Mercedes Ciurea – associate professor, Departamentul Dermatologie, The University of Texas MD Anderson Cancer Center, Aleodor Andea, MD - Associate Professor, Dermatopathology Director, Molecular Dermatopathology Research Laboratory Director, Dermatopathology Molecular Diagnostics Laboratory Director, Dermatopathology Fellowship Department of Pathology University of Michigan, Ann Arbor, MI. Lista nu se oprește aici.

Puteți afla mai multe despre invitații care și-au anunțat participarea accesând: http://zgn.ro/2017-speakeri/.

”Unitatea și comunicarea sunt absolut necesare pentru excelența în dermatologie!”

”Sunt specialiști recunoscuți în domeniu cărora le-a făcut plăcere întotdeauna să fie prezenți, în mod  tradițional, în fiecare an, în mai, la Iași. Unitatea în susținerea acestei manifestări punctată tocmai prin participarea constantă a specialiștilor recunoscuți în lumea academică medicală,  arată cât de importantă este unitatea medicilor dermatologi în jurul tradiției, în jurul valorilor reale și esențiale. Unitatea și comunicarea sunt absolut necesare pentru excelența în dermatologie. Trebuie să vorbim același limbaj profesional, același limbaj științific. Lumea s-a schimbat, medicina a evoluat cu pași  foarte repezi. Ca să fim la curent cu toate descoperirile științifice, implementate sau nu, eficiente sau nu, trebuie să fim ancorați tot timpul la nou și să comunicăm. Să comunicăm utilizând același limbaj ştiinţific. Invit la această manifestare toți specialiștii dermatologi care înțeleg că doar uniți în jurul acestor idei, putem oferi în continuare dermatologiei importanța pe care o merită ca disciplină complexă”, subliniază prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru, vicepreședintele Conferinței, UMF ”Gr. T. Popa” Iași, șefa Clincii de Dermatologie, spitalul Clinic Județean ”Sf. Spiridon Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.