United Airlines va oferi pasagerilor până la 10.000 de dolari pentru a ceda locurile în zborurile suprarezervate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

United Airlines va oferi pasagerilor până la 10.000 de dolari pentru a ceda locurile în zborurile suprarezervate

GALERIE
united
  • united
- +

United Airlines va oferi pasagerilor până la 10.000 de dolari pentru a ceda locurile din zborurile suprarezervate, în cadrul măsurilor de refacere a reputaţiei companiei după indignarea provocată de evacuarea forţată a unui pasager, în această lună, relatează publicaţia The Guadian.

O investigaţie a fost lansată după ce personalul de securitate l-a scos cu forţa pe David Dao, în vârstă de 69 de ani, dintr-un avion al United Airlines care efectua o cursă între Chicago şi Louisville, la jumătatea acestei luni.

Potrivit avocatului acestuia, Dao a pierdut doi dinţi din faţă, a suferit contuzii şi o fractură nazală. Medicul vietnamezo-american a descris experienţa mai ”îngrozioare” decât căderea Saigonului, a spus avocatul său.

Miercuri, reputaţia United a suferit o nouă lovitură, după ce un iepure uriaş, posibil record, a murit în timp ce se afla în îngrijirea companiei. Animalul, de 90 de cm, numit Simon, a fost găsit mort în cală, când avionul în care se afla a sosit pe aeroportul O’Hare din Chicago, de la Londra, şi a fost lansată o investigaţie.

Oferta de creştere a compensaţiilor a venit după ce compania concurentă Delta a anunţat că va plăti până la 9.950 de dolari pentru ca pasagerii să renunţe la călătorie în cazul suprarezervărilor. United a mai promis că va lua măsuri pentru a reduce suprarezervările şi a îmbunătăţi satisfacţia clienţilor.

De asemenea, United nu va mai chema poliţia pentru a opri îmbarcarea pasagerilor, iar acestora nu li se va mai cere să renunţe la călătorie, în cazul în care sunt deja aşezaţi pe scaune. Personalul companiei va fi îmbarcat în avioane cu 60 de minute înainte de placare, iar angajaţii vor fi pregătiţi anual pentru a şti cum să se comporte în cele mai dificile situaţii, potrivit companiei. United mai urmează să plătească, fără a pune întrebări, 1.500 de dolari pentru bagajele clienţilor pierdute definitiv.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.