anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Universitatea de Științele Vieții din Iași - 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene și DOMENII VITALE pentru VIITOR (P)

GALERIE
192452895_4420067318026809_166062337906463502_n
 • 192452895_4420067318026809_166062337906463502_n
- +

Dacă termini liceul este important de unde îți începi drumul în viață. Dacă ești părinte vrei să știi ce perspective îi oferi copilului tău. Acum, mai mult ca niciodată, practica și educația ancorate în câmpul muncii sau în mediul de afaceri devin componente esențiale în instruirea tinerilor. 

Căutați facultăți, universități care să fie capabile să îi pregătească pentru integrarea în societate! Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași a DEVENIT Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” și este în proces continuu de modernizare, are profesori tineri, implicați în proiecte de cercetare, consultanță și oferă ajutor absolvenților dincolo de mediul academic.

Alege să studiezi despre cum poți controla un domeniu esențial al lumii – Alimentația! De la materia primă până la prelucrarea produselor alimentare, la produsul finit, controlat și expertizat.

Universitatea de Științele Vieții oferă toate condițiile:

 • Tehnologii și laboratoare de ultimă generație
 • Campus universitar modern
 • Pregătire practică în baze proprii
 • 200 de cadre didactice cu expertiză națională și internațională
 • Burse de studiu și sociale între 700 și 1200 lei

Pentru o studenție frumoasă, de neuitat și un viitor sigur, alege Universitatea de Științe ale Vieții din România!

Facultățile de Agricultură, de Horticultură, de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (fosta Facultate de Zootehnie) și de Medicină Veterinară au recunoaștere europeană pentru 17 specializări din topul cerințelor pieței muncii.

Pregătim pentru viitor, ingineri pentru agricultură, horticultură, biologie, ingineria și managementul afacerilor agricole, protecția mediului, zootehnie, industria alimentară, alimentație publică și turism, biotehnologii agricole, precum și medici veterinari.

Detalii pe:

https://www.facebook.com/uaiasi/

http://www.uaiasi.ro/admitere/

https://www.youtube.com/channel/UCU-JPbY0PkIEfmUWIYHleBA

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Alexandru LĂZESCU

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Mobilizarea generală decisă la Kremlin și mai ales așa-zisele „referendumuri”, un preambul la anexarea unei mari părți din Ucraina, la pachet cu amenințarea cu lovituri nucleare, cu efecte potențial incontrolabile, sunt privite cu îngrijorare nu doar în Occident, ci și la Beijing.

opinii

Experimentul Închisorii de la Stanford

Briscan ZARA

Experimentul Închisorii de la Stanford

Transformarea noastră odată cu evenimentele este inevitabilă. Vorbim despre destin? Nici vorbă, aşa îşi explică doar unii naivi neputinţa în faţa Marelui Val, atâta tot. E doar natura din care facem parte, nimic mai mult, trebuie să ne intre bine în cap asta.

Fascinanta şi invincibila prostie

Cristina DANILOV

Fascinanta şi invincibila prostie

Mulţi cred că naivitatea este un sinonim pentru prostie. Există o părere că prostia înseamnă a nu şti şi a nu înţelege ceva. De asemenea, atunci când vorbim despre prostie, vorbim despre un grad scăzut de inteligenţă, lipsă de inteligenţă, ilogicitatea acţiunilor unei persoane sau a cuvintelor sale. Dar credem că prostia este, în primul rând, lipsa de dorinţă a unei persoane de a gândi. Deci, un fel de lenea minţii.

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

Mihai DORIN

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

pulspulspuls

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Să tot fie vreo câteva luni, stimaţi telespectatori, de când unii observatori mai atenţi ai politichiei locale au început a semnala comportamentul ciudat al unui veteran al partidoiului, lăsat la vatră între timp, fost purtător de cuvânt al primarilor din comune, gură mare şi spartă la vremea sa, cu relaţii la Bucale şi alte celea. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.