Universitatea de Științele Vieții din Iași - 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene și DOMENII VITALE pentru VIITOR (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 17.09.2021

Advertorial

Universitatea de Științele Vieții din Iași - 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene și DOMENII VITALE pentru VIITOR (P)

GALERIE
192452895_4420067318026809_166062337906463502_n
 • 192452895_4420067318026809_166062337906463502_n
- +

Dacă termini liceul este important de unde îți începi drumul în viață. Dacă ești părinte vrei să știi ce perspective îi oferi copilului tău. Acum, mai mult ca niciodată, practica și educația ancorate în câmpul muncii sau în mediul de afaceri devin componente esențiale în instruirea tinerilor. 

Căutați facultăți, universități care să fie capabile să îi pregătească pentru integrarea în societate! Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași a DEVENIT Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” și este în proces continuu de modernizare, are profesori tineri, implicați în proiecte de cercetare, consultanță și oferă ajutor absolvenților dincolo de mediul academic.

Alege să studiezi despre cum poți controla un domeniu esențial al lumii – Alimentația! De la materia primă până la prelucrarea produselor alimentare, la produsul finit, controlat și expertizat.

Universitatea de Științele Vieții oferă toate condițiile:

 • Tehnologii și laboratoare de ultimă generație
 • Campus universitar modern
 • Pregătire practică în baze proprii
 • 200 de cadre didactice cu expertiză națională și internațională
 • Burse de studiu și sociale între 700 și 1200 lei

Pentru o studenție frumoasă, de neuitat și un viitor sigur, alege Universitatea de Științe ale Vieții din România!

Facultățile de Agricultură, de Horticultură, de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (fosta Facultate de Zootehnie) și de Medicină Veterinară au recunoaștere europeană pentru 17 specializări din topul cerințelor pieței muncii.

Pregătim pentru viitor, ingineri pentru agricultură, horticultură, biologie, ingineria și managementul afacerilor agricole, protecția mediului, zootehnie, industria alimentară, alimentație publică și turism, biotehnologii agricole, precum și medici veterinari.

Detalii pe:

https://www.facebook.com/uaiasi/

http://www.uaiasi.ro/admitere/

https://www.youtube.com/channel/UCU-JPbY0PkIEfmUWIYHleBA

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Restauraţia fără rest

Pavel LUCESCU

Restauraţia fără rest

Uitându-te la ce se întâmplă zilele astea în politica românească începi să-ţi dai seama că acum un an am luat de fapt o mare ţeapă şi că premierul pe care şi l-a dorit şi l-a impus Iohannis, Florin Cîţu, nu e decât versiunea sintetică şi coafată a grindenilor, tudoşilor şi dăncilelor lui Dragnea pentru fraierii de „dreapta”.

Filmuletul zilei

opinii

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Ioan Alexandru TOFAN

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Schimbările, câte sunt, par a fi făcute de un copil râzgăiat care, supărat pe ursuleţul lui, vrea să îl transforme în maşinuţă. Sunt mutate băncile, ca să fie în cerc şi nu în rând. Se dă cu var. Sunt înlocuite tablele. Iar se dă cu var. Power-point-ul este încurajat să devină un limbaj universal, aruncându-se în inactualitate însuşi fundamentul culturii noastre europene, care este cuvântul. Power-point-ul se proiectează pe un var strălucitor. Se schimbă ordinea rubricilor în diverse tabele. Concluziv, se mai dă o dată cu var.  

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

George PLEȘU

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

Fără nici o îndoială, muzica pe care o ascultăm şi împărtăşim cu alţii este parte a individualităţii nostre, a identităţii personale, sociale şi culturale, inclusiv prin dorinţa de a ne integra, de a corespunde sau a ne diferenţia de majoritate. Departe de a fi doar distracţie sau o experienţă pur estetică, muzica este un limbaj în sine, care se dezvoltă continuu, odată cu omenirea.

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Grigore ILISEI

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Viaţa Ecaterinei Ilisei, născută Şerbu, şi purtând din 1960 până la căsătoria din 22 noiembrie 1965 numele de Moldovan, cel a bunicilor materni, care o înfiaseră spre a o scăpa de anatema „originii nesănătoase”, stigmat al regimului comunist, a fost hărăzită de Dumnezeu să-şi rânduiască viaţa sub semnul frumuseţii. Fusese plămădită să fie chip al splendorii umane. 

pulspulspuls

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Una scurtă pe azi despre subiectul ultimelor zile din politichia locală: cel despre demisia anunţată dar nescrisă a conţilierului userist Iulică Răzgândică.

Caricatura zilei

PNDL3

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.