Advertorial

Universitatea „Mihail Kogălniceanu” Iaşi sărbătoreşte 23 de ani de la înfiinţare 1990-2013

23 de ani în care am construit cariere de succes, stau mărturie profesioniştii din ţară şi străinătate, care s-au format la UMK.

marți, 10 decembrie 2013, 09:30
2 MIN

 

          UMK  sărbătoreste în perioada 10 – 20 decembrie, 23 de ani de activitate fructuoasă: 19 promotii de absolventi, din domeniul Dreptului, Geografiei, Istoriei, Relatiilor Internationale si Studiilor Europene, Comunicare si Relatii Publice.
           Zilele UMK incep cu Balul Bobocilor, care are loc astazi la orele 19,30 la Dublin Pub, invitatii speciali ai studentilor anului I UMK sunt Bernard Lazar si Nina Cuciuc. In intervalul dintre Balul Bobocilor, cand studentii anului I sunt primiti oficial in comunitatea UMK, si sarbatoarea de Craciun, au loc o serie de manifestări cultural-ştiinţifice dintre care mentionam:
 
          Workshop Exploratoriu: Provocari etice contemporane, organizat impreuna cu Asociatia Lumen.
           Sesiunea stiintifica a studentilor, unde studentii de la Drept si Comunicare si Relatii Publice, sub indrumarea atenta a profesorilor coordonatori, invata sa alcatuiasca o lucrare stiintifica si sa o prezinte publicului. Cele mai valoroase lucrari vor fi publicate in Buletinul Stiintific al UMK.
           Masa rotunda cu tema:   Dreptul, intre traditie si noutate.
           Concurs de discursuri "Cicero adulescens" editia a II-a pentru studentii anului I, care au Retorica ca disciplina de studiu in primul semestru. Studentii din anii mai mari ii vor incuraja din public.
 
            Zilele UMK se incheie cu venirea lui Mos Craciun si a colindatorilor la sediul Universitatii “Mihail Kogalniceanu”, str. Balusescu nr. 2.
            A devenit o traditie ca an de an, corpul profesoral si tehnico-administrativ impreuna cu studentii sa sarbatorim Craciunul in ultima saptamana de scoala din an. Impreuna ne aducem aportul la construirea temeliei pe care se vor cladi carierele absolventilor nostri.
 
Construim cariere de succes. Viitorul studentilor nostri conteaza!

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii