UNPR există și va exista!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

UNPR există și va exista!

GALERIE
gethumb.details.php
  • gethumb.details.php
- +

În ultimele zile, în media românească circulă intoxicarea lansată de lideri ai PMP potrivit căreia PMP si UNPR au fuzionat, făcând trimitere la o decizie a Curții de Apel București, care se referă la cu totul altceva.

"UNPR nu a fuzionat cu PMP. Nu exista nicio hotărâre definitivă a vreunei instanțe de judecată, in sensul fuziunii. Procesul de la Curtea de Apel București prin care se dezbate respingerea Protocolului de fuziune semnat în iulie 2016 nu se afla pe rol, fiind suspendat. Voința tuturor celor peste 150.000 membri ai UNPR din toată țara de a desființa in justitie protocolul de fuziune initiat la un moment dat cu PMP este mai presus de orice, chiar de dorința meschină a unor așa-ziși politicieni ai PMP care vor să se împăuneze cu munca și rezultatele de peste 7 ani ale partidului nostru.", a declarat Ion Răducanu președintele UNPR.

În Iași, presa controlată de PMP, lansează tot felul de zvonuri, cu privire la demiterea aleșilor locali UNPR. Folosindu-se de aceste dezinformări, unii membri PMP merg in județ și încearcă să îi șantajeze pe unii aleși locali, cerându-le să voteze conform dorințelor PMP.

"Uniunea Națională pentru Progresul României este un partid care a existat, există și nu va dispărea. Drept dovadă UNPR se regăsește în registrul partidelor politice la poziția 48 (conform Tribunalului București -tmb.ro secțiunea partide). În calitatea mea de consilier județean am oprit o parte din scurgerea de bani, din visteria ieșenilor, ce ajungeau în conturile unor ONG-uri obscure și mai apoi, foarte posibil în buzunarele presei de propagandă. Acesta este un alt motiv pentru care zilnic sunt ținta unor atacuri de presă, mizerabile. Totodată am refuzat și refuz să plătesc taxă de protecție sub forma unor contracte de publicitate sau sa le fac jocurile in CJ", a declarat Mircea Manolache președintele UNPR Iasi.

În final, transmitem ferm și fără echivoc că dacă încercările de manipulare, intimidare, manifestările de șantaj, dezinformările și amenințările transmise membrilor și consilierilor partidului nostru vor continua, ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale care se impun pentru a impiedica astfel de abuzuri.

03.10.2017 Biroul de presă UNPR Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Opţiuni

Cătălin ONOFREI

Opţiuni

Urmează o perioadă plină de umor.

Filmuletul zilei

opinii

Femei tunate

Briscan ZARA

Femei tunate

Se pune o presiune culturală tot mai mare din partea societăţii moderne plictisite de ceea ce este natural, normal, pentru perfecţionarea continuă a aspectului fizic. Fetele/ femeile petrec din ce în ce mai mult timp în faţa oglinzii pentru a-şi acoperi defectele (de cele mai multe ori unice şi fermecătoare) pentru a arăta cât mai asemănător cu personajele din desene animate, pentru a fi, cu alte cuvinte, toate la fel!

Ce înseamnă Big Data şi cum ne va afecta viaţa această tehnologie?

Ciprian IFTIMOAEI

Ce înseamnă Big Data şi cum ne va afecta viaţa această tehnologie?

Big Data înseamnă procesare, analiză şi predicţie având la dispoziţie capacităţi imense de stocare a datelor din mediul digital. Aceste date sunt frecvent descrise de o componentă a informaticii numită Artificial Intelligence - AI (inteligenţă artificială), mai exact de un domeniu al AI numit „învăţare automatizată” care, mai pe înţelesul tuturor, înseamnă matematică aplicată în procesarea unui volum mare de date pentru a obţine probabilităţi. 

De ce avem „lupi tineri” şi nu tineri politicieni? (I)

Mihai DORIN

De ce avem „lupi tineri” şi nu tineri politicieni? (I)

Avem fireşti aşteptări ca într-un partid tinerii să fie o alternativă la mentalitatea şi năravurile generaţiei vechi. Aşa ar fi normal într-o ţară în care clasa politică şi-ar propune să fie în serviciul public cu responsabilitate, maturitate şi patriotism. Din nefericire, sursele şi resursele reclamate de o asemenea conduită, lipsesc aproape cu desăvârşire. 

pulspulspuls

Oftaturi grele în politichia ieşeană. Ieşenii au, mai nou, sfori la Suceava şi Vaslui

Oftaturi grele în politichia ieşeană. Ieşenii au, mai nou, sfori la Suceava şi Vaslui

Oftaturi grele, din străfundul sufletului, cică se tot aud de sâmbătă seară încoace prin zona lui dom’ Costel şi a apropiaţilor acestuia, stimaţi telespectatori.

Caricatura zilei

Turnee golf

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.