anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Comunicat de presă

UNPR există și va exista!

GALERIE
gethumb.details.php
  • gethumb.details.php
- +

În ultimele zile, în media românească circulă intoxicarea lansată de lideri ai PMP potrivit căreia PMP si UNPR au fuzionat, făcând trimitere la o decizie a Curții de Apel București, care se referă la cu totul altceva.

"UNPR nu a fuzionat cu PMP. Nu exista nicio hotărâre definitivă a vreunei instanțe de judecată, in sensul fuziunii. Procesul de la Curtea de Apel București prin care se dezbate respingerea Protocolului de fuziune semnat în iulie 2016 nu se afla pe rol, fiind suspendat. Voința tuturor celor peste 150.000 membri ai UNPR din toată țara de a desființa in justitie protocolul de fuziune initiat la un moment dat cu PMP este mai presus de orice, chiar de dorința meschină a unor așa-ziși politicieni ai PMP care vor să se împăuneze cu munca și rezultatele de peste 7 ani ale partidului nostru.", a declarat Ion Răducanu președintele UNPR.

În Iași, presa controlată de PMP, lansează tot felul de zvonuri, cu privire la demiterea aleșilor locali UNPR. Folosindu-se de aceste dezinformări, unii membri PMP merg in județ și încearcă să îi șantajeze pe unii aleși locali, cerându-le să voteze conform dorințelor PMP.

"Uniunea Națională pentru Progresul României este un partid care a existat, există și nu va dispărea. Drept dovadă UNPR se regăsește în registrul partidelor politice la poziția 48 (conform Tribunalului București -tmb.ro secțiunea partide). În calitatea mea de consilier județean am oprit o parte din scurgerea de bani, din visteria ieșenilor, ce ajungeau în conturile unor ONG-uri obscure și mai apoi, foarte posibil în buzunarele presei de propagandă. Acesta este un alt motiv pentru care zilnic sunt ținta unor atacuri de presă, mizerabile. Totodată am refuzat și refuz să plătesc taxă de protecție sub forma unor contracte de publicitate sau sa le fac jocurile in CJ", a declarat Mircea Manolache președintele UNPR Iasi.

În final, transmitem ferm și fără echivoc că dacă încercările de manipulare, intimidare, manifestările de șantaj, dezinformările și amenințările transmise membrilor și consilierilor partidului nostru vor continua, ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale care se impun pentru a impiedica astfel de abuzuri.

03.10.2017 Biroul de presă UNPR Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.