Eveniment

Unsprezecele de la Cotnari a invins International Wine Contest Bucharest 2016

miercuri, 22 iunie 2016, 01:50
1 MIN
 Unsprezecele de la Cotnari a invins International Wine Contest Bucharest 2016

În perioada 26 – 29.05.2016 s-a desfăşurat a 13-a ediţie a celui mai mare concurs internaţional de vinuri din Europa de Est – International Wine Contest Bucharest 2016.
Aflat sub egida O.I.V şi  desfăşurandu-se  pe parcursul a 4 zile, concursul a adunat  1495 probe din 32 de ţări, probe jurizate de 37 de membri din 19 ţări.

În prezenţa domnilor  Jean Claude Ruf (Franţa) – observator din partea Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului (OIV),  Richard Pfister (Elveţia) – reprezentant cu mandat din partea Federaţiei Marilor Concursuri Internaţionale de Vinuri (VINOFED) şi  Ted Lelekas (Grecia) – vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Vin (FIJEV),

Compania Cotnari a obţinut în total 11 medalii, dintre care 2 medalii de aur (Tămâioasă Românească şi Francuşă, ambele din producţia 2015) şi 9 medalii de argint, confirmând valoarea întregii “echipe” de vinuri trimise în competiţie!

Suntem mândri că am aliniat un “unsprezece” de start, format din valori excepţionale, care odată intrate în competiţie, au ieşit învingătoare!

Compania COTNARI

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii