Unul dintre cei mai mari retaileri online locali intră în insolvență
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 27.01.2021

Unul dintre cei mai mari retaileri online locali intră în insolvență

GALERIE
fashionup
  • fashionup
- +

Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de modă, cu operaţiuni în patru ţări, a intrat în insolvenţă, la propria cerere, scrie profit.ro.

La FashionUP şi-a început activitatea în iunie 2009, cu circa 50 de branduri şi 1.000 de produse listate. În toamna anului 2016 s-a dezvoltat în regiune prin preluarea proiectului Click4Fashion în România, Bulgaria şi Ungaria. Astfel, FashionUP a integrat în strategia sa toate operaţiunile din aceste ţări, dar şi o mare parte din echipa Click4Fashion.

Ultimele date analizate de profit.ro relevă însă că, la finele anului trecut, datoriile companiei însumau 17,1 milioane de lei, de la 15,4 milioane de lei în 2018 şi 14,7 milioane de lei în 2017, conform termene.ro. Totodată, afacerile retailerului au coborât anul trecut la 18,1 milioane de lei, de la 26,3 milioane de lei în 2018 şi 27,7 milioane de lei în 2017, iar pierderile s-au dublat, la 2,2 milioane de lei. Acum, administrator judiciar provizoriu al retailerului va fi Pro Management Insolv IPURL. La începutul lunii noiembrie, Robert Berza, şeful FashionDays, cel mai mare jucător online de modă, atenţiona că, pentru mai mulţi retaileri, Black Friday este ultimul tren al existenţei. „Dacă vânzarile vor fi bune, îi vom mai vedea şi la primăvară. Dacă nu, în conditiile în care vânzările le-au fost puternic afectate de pandemie, în ianuarie vom vedea lacătul pe mai multe uşi”, a spus Berza.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Summitul democraţiilor

Lucian DÎRDALA

Summitul democraţiilor

Mai ales dacă summitul democraţiilor va prefaţa forme durabile de cooperare, singura modalitate de evitare a cacofoniei va fi aceea ca Washingtonul să recurgă la metode mai vechi şi mai puţin ortodoxe de obţinere a consensului, cum ar fi plăţile colaterale şi exprimările mai răstite.

Filmuletul zilei

opinii

Moroii comunismului

Florin CÎNTIC

Moroii comunismului

Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

Conferinţa

Radu PĂRPĂUȚĂ

Conferinţa

Conferinţa se poate intitula cam aşa: Protuberanţele adâncurilor la clasicii moderni sau De la parabolicul inteligenţei prezumţioase la trăirea abisalului echivoc (jur că titlul e autentic). Cred că nu ar fi de lepădat nici Influenţa stâlpilor de telegraf asupra ciclului menstrual la raţe sau, şi mai bine, Influenţa paralelismului şinelor de cale ferată asupra ciclului menstrual la ciorile de pe traverse.

Felicia Donceanu

Alex VASILIU

Felicia Donceanu

Prezenţa sporadică a muzicii academice româneşti în repertoriile filarmonicilor şi teatrelor lirice din ţară este, din 1990 până acum, o realitate. Câte o aniversare sau comemorare, o întâmplare, prezenţa rară a unui compozitor la pupitrul orchestrei simfonice din ţară pentru a oferi publicului o lucrare proprie (Sabin Păutza) mai aduc aminte publicului că în România există o cultură muzicală de excepţională valoare. Un nume care ar merita cu prisosinţă să fie mai bine cunoscut este al Feliciei Donceanu.

pulspulspuls

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

Caricatura zilei

Ivermectină

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.