Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

UPDATE: Neagoe, demis pe ocolite. Cale liberă pentru Stoican. Inca un transfer. Cine vin in locul lui Cezar Honceriu si Benone Dohot?

GALERIE
neagoe-eugen_4
  • neagoe-eugen_4
- +

UPDATE: Jucatorul Ionut Cioinac (Pandurii Targu Jiu) s-a inteles cu CSM Poli si va pleca in cantonament in aceasta seara. Postul de preparator fizic va fi ocupat de fostul international moldovean, Denis Zmeu, fost la FC Vaslui.Noul antrenor cu portarii va fi un alt basarabean, Denis Romanenco.

UPDATE: La această oră, deşi anunţă schimbarea antrenorului de două zile, conducerea CSM Poli Iaşi nu a oferit încă detalii despre demiterea antrenorului Eugen Neagoe şi semnarea contractului cu noul tehnician, Flavius Stoican. Contactat telefonic de către “Ziarul de Iaşi”, Neagoe a menţionat, însă, că i s-a transmis că  t se va trimite decizia de demitere prin executor judecătoresc. Aceasta înseamnă că “Geană” va primi vestea la domiciliul său din Bucureşti, deşi el se află încă şi astăzi în Iaşi!!!!

În altă ordine de idei, s-a perfectat nou contract cu jucătorul Ovidiu Mihalache pe o perioadă de un an, acesta urmând a pleca diseară în cantonamentul echipei din Tiraspol.

Site-ul oficial al CSM Politehnica Iaşi a anunţat că forul care conduce clubul, Comitetul Director, a decis demiterea antrenorului Eugen Neagoe şi instalarea în funcţie a lui Flavius Stoican. Preşedintele CD, Leonida Antohi, a declarat cu puţin timp în urmă că nu ştie despre această măsură!

Eu nu ştiu nimic de aşa ceva. Discuţii sunt de mai mult timp, însă eu nu am fost informat de o asemenea măsură. Domnul Cristinel Stărică se ocupă de aşa ceva”.

Circul continuă la CSM Politehnica Iaşi. În jurul prânzului, autocarul adus de Fotbal Hebdo a plecat spre Tiraspol (Republica Moldova), având la bord 13 jucători, tineri sau recent aduşi de firma moldoveană, şi pe antrenorul secund Adrian Kereszy. Spre Tiraspol au plecat apoi Andrei Cristea şi Cosmin Frăsinescu, jucători care au parafat în cursul dimineţii angajamente pe doi ani cu Iaşul. Ambii au dat, pe site-ul clubului, declaraţii în care îşi exprimă încrederea în noul proiect.

Seara, la stadion au ajuns Florin Prunea, antrenorul principal Eugen Neagoe şi 12 dintre jucătorii care au încheiat sezonul trecut pe locul I în play-out, Grahovac, Voicu, Bosoi, Mihalache, Ciucă, Bădic, Ţigănaşu, Mitic, Ciucur, Gheorghe, Ştefănescu, Golubovic, care nu s-au putut antrena.

Florin Prunea nu a luat în seamă declaraţiile lui Adrian Ambrosie, care a spus că este noul preşedinte al clubului pentru că fostului portar i s-a transmis prin executor judecătoresc decizia de întrerupere a contractului. Prunea a spus că nu a primit nicio hârtie şi a lansat un atac furibund la adresa celor de la Fotbal Hebdo, a primarului Mihai Chirica şi a lui Ambrosie. “Escroci”, “mincinoşi”, “turnător”, “incompetenţi” au fost cuvintele folosite de fostul portar.

Am vorbit cu Arcadie Zaporojanu, de la Fotbal Hebdo. Mi-a spus că nu bagă niciun leu la echipă! Vrea doar să câştige, prin vânzare de jucători”, a spus Prunea, care a adăugat: “Mi se spune «reinstalatul», însă eu nu am cerut aşa ceva. Domnul primar, care zice că nu se bagă la echipă, a venit vara trecută şi mi-a dat contractul pe care l-am avut. Era să cad sub masă când mi-a spus câţi bani îmi dă”!

Prunea a mai spus că va transmite la UEFA şi FIFA imagini de la reunire, pentru a se afla condiţiile care au fost oferite jucătorilor, a cerut forurilor fotbalistice interne să intervină şi s-a referit la politica de efectiv:

Cum e posibil ca un ieşean, Benone Dohot, care e unul dintre primii trei antrenori din ţară să fie dat afară? La fel şi preparatorul fizic Cezar Honceriu. Ăştia nu sunt sănătoşi la cap”!

Şi jucătorii au fost consternaţi. Aflat sub contract cu Iaşul, Alexandru Ciucur a spus:

Nici la Liga a VI-a nu se întâmplă aşa ceva la o reunire! Eu sunt sub contract, însă am fost chemat luni la discuţii. Şi eu şi Mitic şi Golubovic suntem în aceeaşi situaţie. Dacă ne înţelegem, reziliem contractul, dacă nu, trebuie să ni se asigure condiţii de pregătire: vestiar, antrenor cu licenţa PRO”.

Deşi Neagoe a convocat echipa la antrenament mâine dimineaţă, foarte probabil tehnicianul va fi demis. tot maine, şi va încasa, în afara celor 168.000 de lei la care are dreptul, încă 8.000 de euro.

Mă doare sufletul, nu credeam că se va ajunge în situaţia asta. N-am primit niciun telefon de la domnul Ambrosie, propunerile de reziliere trimise pe alte căi nu ofereau garanţii şi pentru secunzi”, a punctat tehnicianul.

După ce Ţigănaşu şi-a reziliat contractul ieri, astăzi şi Ciucă a încheiat conturile cu Iaşul. Mihalache va da un răspuns privitor la prelungirea contractului mâine, însă căpitanul echipei era ieri mai rezervat faţă de vineri, Prunea punctând:

Lui Cristea, Frăsinescu şi Mihalache li s-a spus că au rămas la echipă doar la presiunea Primăriei”.

Contactat telefonic, primarul Iaşului, Mihai Chirica, nu a vrut să comenteze declaraţiile incendiare ale lui Prunea.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri